lösev

Erdemli UTİYO’da 110 öğrenci mezun oldu

Sanat 29.05.2019 - 06:00, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3081+ kez okundu.
 

Erdemli UTİYO’da 110 öğrenci mezun oldu

Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO), 110 mezununu Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen törenle uğurladı.Törene Mersin Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve öğrencilerin yakınları katıldı.Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, törende yaptığı konuşmada, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nun kuruluşundan itibaren her geçen yıl eğitim öğretim kalitesini daha da artırdığını belirterek, "Yüksekokulumuzdaki her iki bölümümüz de ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda, sektörel anlamda üretime katkı sağlayacak nitelikli bireyler yetiştirmek için eğitim öğretimini başarıyla sürdürüyor" dedi.Mezunlara iş hayatında başarı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Yaşar, "Siz gençlerimizin donanımlı, nitelikli, çalışkan, milli ve manevi değerlere bağlı bir biçimde yetişmesi, bilgi birikimini iş hayatına yansıtması, gelecekte ülkemizin çok daha iyi yerlere gelmesine imkan sağlayacaktır” diye konuştu.Mezuniyet töreninde ayrıca Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik de birer kısa konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti.Konuşmanın ardından da öğrencilerden Alper Mavi ve Müslüm Can tarafından oluşturulan “Alfa Band" isimli grup tarafından müzik dinletisi sunuldu.Yüksek onur ve onur belgeleri ile diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.
Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO), 110 mezununu Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen törenle uğurladı.
Törene Mersin Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve öğrencilerin yakınları katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, törende yaptığı konuşmada, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nun kuruluşundan itibaren her geçen yıl eğitim öğretim kalitesini daha da artırdığını belirterek, "Yüksekokulumuzdaki her iki bölümümüz de ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda, sektörel anlamda üretime katkı sağlayacak nitelikli bireyler yetiştirmek için eğitim öğretimini başarıyla sürdürüyor" dedi.
Mezunlara iş hayatında başarı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Yaşar, "Siz gençlerimizin donanımlı, nitelikli, çalışkan, milli ve manevi değerlere bağlı bir biçimde yetişmesi, bilgi birikimini iş hayatına yansıtması, gelecekte ülkemizin çok daha iyi yerlere gelmesine imkan sağlayacaktır” diye konuştu.
Mezuniyet töreninde ayrıca Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik de birer kısa konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti.
Konuşmanın ardından da öğrencilerden Alper Mavi ve Müslüm Can tarafından oluşturulan “Alfa Band" isimli grup tarafından müzik dinletisi sunuldu.
Yüksek onur ve onur belgeleri ile diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.