lösev

ESNAF KEPENGİNİ UMUTLA AÇIYOR ÜZÜNTÜYLE KAPATIYOR

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 08.12.2021 - 11:01, Güncelleme: 08.12.2021 - 11:01 6249+ kez okundu.
 

ESNAF KEPENGİNİ UMUTLA AÇIYOR ÜZÜNTÜYLE KAPATIYOR

ESNAF KEPENGİNİ UMUTLA AÇIYOR ÜZÜNTÜYLE KAPATIYOR

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, sürekli gerçekleştirdiği gezi ve ziyaretleri kapsamında, Tarsus’ta 600’ün üzerinde üyesi bulunan Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası’nı ziyaret etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve ilçe yöneticilerinden Yağmur Arslan ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Varal, Oda Başkanı Ali Tavman ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı. Burada Başkan Ali Tavman’la sohbet ederek esnafın içinde bulunduğu durum hakkında görüş alış-verişinde bulunan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, özelikle son aylarda ki aşırı fiyat artışları nedeniyle vatandaşın sürekli alım gücünün düşmesinin, esnafları karamsar günler yaşar duruma getirdiğini söyledi. İktidarın işbilmezliği nedeniyle Türk halkının her geçen gün fakirleştiğini ve bu durumun esnaf kesimini de olumsuz etkilediğini kaydeden Başkan Ozan Varal, “Maalesef ki, paramızın her geçen gün değer kaybettiği böylesi bir dönemde, alın teriyle evinin nafakasını çıkartmaya çalışan esnaflarımız da ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Her şeye rağmen sabahın erken saatinde kalkarak işyerinin kepengini umutla açan esnafımız, siftah dahi yapamadan akşam üzüntüyle işyerini kapatmaktadır. Biz sürekli sahadayız, halkın içerisindeyiz ve yaşananları birebir görüyor ve hissediyoruz. Bu nedenle ısrarla erken seçim talebimizi yineliyoruz. Mevcut düzenin, bu ülkeye, ülke insanına, esnafa, emekliye; kısacası Türkiye’ye verebileceği bir şey kalmamıştır” dedi.  Başkan Ozan Varal, “ AKP geniş halk kitlelerinin yararına olacak kararlara değil, kendilerinin yarattığı mutlu azınlığın esenliği için hareket ediyorlar! İhaleler bunlara veriliyor, dolar çıkıyor bunlar kazanıyor, vergi borçları silinip devlet bankalarından ballı krediler kullandırılıyor. İktidarın ajandasının ilk sayfasında mutlu azınlığın listesi, ikinci sayfasında verilecek ihaleler, diğer sayfalarda söylenecek yalanlar var! Ama bu ajanda da emekli yok, esnaf yok, işçi-memur-öğrenci yok; kısacası yurttaş yok. Elbette bunun hesabı sandıkta sorulacaktır” ifadelerini kullandı. Başkan Ozan Varal, ziyarette Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Tavman’a Atatürk portesi işlemeli tabak armağan etti.
ESNAF KEPENGİNİ UMUTLA AÇIYOR ÜZÜNTÜYLE KAPATIYOR

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, sürekli gerçekleştirdiği gezi ve ziyaretleri kapsamında, Tarsus’ta 600’ün üzerinde üyesi bulunan Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve ilçe yöneticilerinden Yağmur Arslan ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Varal, Oda Başkanı Ali Tavman ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı.

Burada Başkan Ali Tavman’la sohbet ederek esnafın içinde bulunduğu durum hakkında görüş alış-verişinde bulunan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, özelikle son aylarda ki aşırı fiyat artışları nedeniyle vatandaşın sürekli alım gücünün düşmesinin, esnafları karamsar günler yaşar duruma getirdiğini söyledi.

İktidarın işbilmezliği nedeniyle Türk halkının her geçen gün fakirleştiğini ve bu durumun esnaf kesimini de olumsuz etkilediğini kaydeden Başkan Ozan Varal, “Maalesef ki, paramızın her geçen gün değer kaybettiği böylesi bir dönemde, alın teriyle evinin nafakasını çıkartmaya çalışan esnaflarımız da ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Her şeye rağmen sabahın erken saatinde kalkarak işyerinin kepengini umutla açan esnafımız, siftah dahi yapamadan akşam üzüntüyle işyerini kapatmaktadır.

Biz sürekli sahadayız, halkın içerisindeyiz ve yaşananları birebir görüyor ve hissediyoruz. Bu nedenle ısrarla erken seçim talebimizi yineliyoruz. Mevcut düzenin, bu ülkeye, ülke insanına, esnafa, emekliye; kısacası Türkiye’ye verebileceği bir şey kalmamıştır” dedi. 

Başkan Ozan Varal, “ AKP geniş halk kitlelerinin yararına olacak kararlara değil, kendilerinin yarattığı mutlu azınlığın esenliği için hareket ediyorlar!

İhaleler bunlara veriliyor, dolar çıkıyor bunlar kazanıyor, vergi borçları silinip devlet bankalarından ballı krediler kullandırılıyor. İktidarın ajandasının ilk sayfasında mutlu azınlığın listesi, ikinci sayfasında verilecek ihaleler, diğer sayfalarda söylenecek yalanlar var! Ama bu ajanda da emekli yok, esnaf yok, işçi-memur-öğrenci yok; kısacası yurttaş yok. Elbette bunun hesabı sandıkta sorulacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan Varal, ziyarette Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Tavman’a Atatürk portesi işlemeli tabak armağan etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.