lösev

ESNAFTAN BAŞKAN SEÇERE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 13.03.2021 - 09:48, Güncelleme: 13.03.2021 - 09:48 3190+ kez okundu.
 

ESNAFTAN BAŞKAN SEÇERE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

ESNAFTAN BAŞKAN SEÇERE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Akdeniz İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma sahasında bölge sakinleri tarafından davul ve zurna ile karşılanan Başkan Seçer, incelemelerinin ardından esnafı ziyaret ederek “hayırlı işler” dileğinde bulundu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından Akdeniz ilçesi Cengiz Topel Caddesi’nde başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları süratle devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekipler tarafından yürütülen çalışma sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Toplam 1300 metrelik bir alana sahip caddede çalışmaların 4 etap şeklinde yürütülerek tamamlanması planlanıyor. Başkan Seçer, davul ve zurna ile karşılandı Mersin’i modern bir yapı kavuşturmak amacıyla kent genelinde yürütülen çalışmalar halkın takdirini kazanıyor. Çalışmaların sürdüğü sahayı ziyaret eden Başkan Seçer, bölge sakinleri tarafından davul ve zurna ile karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Seçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Esnaftan da Başkan Seçer’e teşekkür Başkan Seçer, çalışma sahasında yaptığı incelemelerin ardından bölge esnafını da ziyaret etti. Seçer, pandemide ekonomik olarak zorlu günler geçiren esnafı selamlayıp “hayırlı işler” dileğinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Cengiz Topel Caddesi’nde yürütülen çalışmaya ilişkin bir esnaf, Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “30 yıldır kimse buraya el atmadı, siz geldiniz oldu” dedi.
ESNAFTAN BAŞKAN SEÇERE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Akdeniz İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma sahasında bölge sakinleri tarafından davul ve zurna ile karşılanan Başkan Seçer, incelemelerinin ardından esnafı ziyaret ederek “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından Akdeniz ilçesi Cengiz Topel Caddesi’nde başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları süratle devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekipler tarafından yürütülen çalışma sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Toplam 1300 metrelik bir alana sahip caddede çalışmaların 4 etap şeklinde yürütülerek tamamlanması planlanıyor.

Başkan Seçer, davul ve zurna ile karşılandı

Mersin’i modern bir yapı kavuşturmak amacıyla kent genelinde yürütülen çalışmalar halkın takdirini kazanıyor. Çalışmaların sürdüğü sahayı ziyaret eden Başkan Seçer, bölge sakinleri tarafından davul ve zurna ile karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Seçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Esnaftan da Başkan Seçer’e teşekkür

Başkan Seçer, çalışma sahasında yaptığı incelemelerin ardından bölge esnafını da ziyaret etti. Seçer, pandemide ekonomik olarak zorlu günler geçiren esnafı selamlayıp “hayırlı işler” dileğinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Cengiz Topel Caddesi’nde yürütülen çalışmaya ilişkin bir esnaf, Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “30 yıldır kimse buraya el atmadı, siz geldiniz oldu” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.