lösev

"Evimiz Atölye Projesi" Kırklarsırtı Mahallesi’nde başladı

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 08:33, Güncelleme: 13.10.2022 - 08:34 8053+ kez okundu.
 

"Evimiz Atölye Projesi" Kırklarsırtı Mahallesi’nde başladı

Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi’ndMersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Gönüllüler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütüldü.

Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi’ndMersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Gönüllüler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ve Mersinden Kadın Kooperatifi’nin de paydaşı olduğu “Evimiz Atölye Projesi” e de başladı. Gizli iş gücünü ortaya çıkartmayı hedefleyen proje ile kadınların hem ev ekonomilerine kazanç elde etmeleri, hem de sosyalleşmeleri sağlanıyor. Kırklarsırtı Mahallesi muhtarlık binası yanında bulunan alanda başlayan ve 4 hafta sürecek eğitim projesine 80 kadın katılım gösteriyor. "Elde Var Yetenek, Evde Var Ekmek" sloganıyla yürütülen projede, eğitim çalışmaları sonunda kadınlara katılım belgeleri verilecek.
Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi’ndMersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Gönüllüler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütüldü.

Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi’nd Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Gönüllüler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ve Mersinden Kadın Kooperatifi’nin de paydaşı olduğu “Evimiz Atölye Projesi” e de başladı.

Gizli iş gücünü ortaya çıkartmayı hedefleyen proje ile kadınların hem ev ekonomilerine kazanç elde etmeleri, hem de sosyalleşmeleri sağlanıyor.
Kırklarsırtı Mahallesi muhtarlık binası yanında bulunan alanda başlayan ve 4 hafta sürecek eğitim projesine 80 kadın katılım gösteriyor.
"Elde Var Yetenek, Evde Var Ekmek" sloganıyla yürütülen projede, eğitim çalışmaları sonunda kadınlara katılım belgeleri verilecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.