lösev

Firmalar dijital platformda buluşacak

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 19.11.2021 - 15:31, Güncelleme: 19.11.2021 - 15:31 6070+ kez okundu.
 

Firmalar dijital platformda buluşacak

Firmalar dijital platformda buluşacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş hacminin artmasına fayda sağlayacak yeni bir platform kurdu. Kurduğu web tabanlı platformda yayınladığı üye firma rehberi ile işletmelerin işini büyütmesini hedefleyen Tarsus TSO’nun ilk önceliği yapımı devam Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları ile üyelerini buluşturmak ve birlikte iş yapmalarını sağlamak. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üye firmalarının önünü açacak, işlerinin büyümesine öncülük edecek yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını söyledi. Üyelerini sektörel dağılımlarına göre rehber niteliğinde bir platformda buluşturduklarını söyleyen Koçak, ‘’Üyelerimizin iş potansiyelinin artmasına katkı sunmak amacıyla bir platform kurduk. Sektörel olarak da gruplandırdık. Bu web platform ile kendilerini tanıtma, yaptığı işi anlatma, duyurularını paylaşma imkânı sunduk. Esasında temel amacımız iş hacimlerinin artmasına fayda sağlamak. Genel olarak üye sanayicilerimiz ya da işletmelerimiz birbirlerinin ne iş yaptığını, kapasitesinin ne olduğunu, ürün desenini nelerin oluşturduğunu, spesifik ürün veya hizmet içeriklerini çok fazla bilmiyor. Komşusunun tam olarak ne iş yaptığını bilmeyen sanayicilerimiz olabiliyor. Amacımız platform sayesinde yeni iş fırsatları elde etmeleri, birlikte iş yapmaları ve işlerini büyütmeleri yönünde.’’diye konuştu. Tarsus’ta yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Organize Bölgesi, Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ihtisas Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Agropark başta olmak üzere büyük yatırımların olduğunu ve tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezleri sıralamasındaki yerinin yükseleceğine dikkat çeken Başkan Koçak, ‘’Bu mega yatırımları çok önemsiyoruz ve sürece hazırlanıyoruz. Önceliğimiz yapımı hızla devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarla üyelerimizi buluşturmak ve iş yapmalarını sağlamak. Kurduğumuz platformla da bunu hedefliyoruz. İstiyoruz ki yatırımcılar bölgemizdeki firmalarla bağlantıya geçsin, birlikte yol alsın. Bu çalışma faydalı olacak.’’diye konuştu. Platformda yer almak isteyen Tarsus TSO üyeleri https://uye.tarsustso.org.tr/ adresinden firma ekle butonu ile bilgilerini girebilir, kayıt olabilir.  
Firmalar dijital platformda buluşacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş hacminin artmasına fayda sağlayacak yeni bir platform kurdu. Kurduğu web tabanlı platformda yayınladığı üye firma rehberi ile işletmelerin işini büyütmesini hedefleyen Tarsus TSO’nun ilk önceliği yapımı devam Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları ile üyelerini buluşturmak ve birlikte iş yapmalarını sağlamak.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üye firmalarının önünü açacak, işlerinin büyümesine öncülük edecek yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını söyledi. Üyelerini sektörel dağılımlarına göre rehber niteliğinde bir platformda buluşturduklarını söyleyen Koçak, ‘’Üyelerimizin iş potansiyelinin artmasına katkı sunmak amacıyla bir platform kurduk. Sektörel olarak da gruplandırdık. Bu web platform ile kendilerini tanıtma, yaptığı işi anlatma, duyurularını paylaşma imkânı sunduk. Esasında temel amacımız iş hacimlerinin artmasına fayda sağlamak. Genel olarak üye sanayicilerimiz ya da işletmelerimiz birbirlerinin ne iş yaptığını, kapasitesinin ne olduğunu, ürün desenini nelerin oluşturduğunu, spesifik ürün veya hizmet içeriklerini çok fazla bilmiyor. Komşusunun tam olarak ne iş yaptığını bilmeyen sanayicilerimiz olabiliyor. Amacımız platform sayesinde yeni iş fırsatları elde etmeleri, birlikte iş yapmaları ve işlerini büyütmeleri yönünde.’’diye konuştu.

Tarsus’ta yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Organize Bölgesi, Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ihtisas Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Agropark başta olmak üzere büyük yatırımların olduğunu ve tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezleri sıralamasındaki yerinin yükseleceğine dikkat çeken Başkan Koçak, ‘’Bu mega yatırımları çok önemsiyoruz ve sürece hazırlanıyoruz. Önceliğimiz yapımı hızla devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarla üyelerimizi buluşturmak ve iş yapmalarını sağlamak. Kurduğumuz platformla da bunu hedefliyoruz. İstiyoruz ki yatırımcılar bölgemizdeki firmalarla bağlantıya geçsin, birlikte yol alsın. Bu çalışma faydalı olacak.’’diye konuştu.

Platformda yer almak isteyen Tarsus TSO üyeleri https://uye.tarsustso.org.tr/ adresinden firma ekle butonu ile bilgilerini girebilir, kayıt olabilir.  

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.