lösev

Forum Mersin ziyaretçileri Ayşegül Aldinç ile ’bahara merhaba’ dedi

30.04.2019 - 08:15, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3080+ kez okundu.
 

Forum Mersin ziyaretçileri Ayşegül Aldinç ile ’bahara merhaba’ dedi

Mersinliler, Forumun Mersin Alış Veriş Merkezince düzenlenen Ayşegül Aldinç konseriyle ’bahara merhaba’ dedi.Forum Mersin Bahar Konserleri, Sanatçılar Meydanında Ayşegül Aldinç’in muhteşem performansıyla başladı. Türkçe pop müziğin usta yorumcularından Aldinç, en sevilen şarkılarını Forum Mersin ziyaretçileri için seslendirdi.Yolculuğu esnasında valizi kaybolan sanatçı, Mersinli dinleyicilerini kırmayarak yol kıyafetleriyle sahne aldı ve hayranlarından büyük alkış topladı. Eşsiz performansını canlı dinlemek isteyen Forum Mersin ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanatçı, pek çok şarkıyı izleyenlerle beraber söyledi.
Mersinliler, Forumun Mersin Alış Veriş Merkezince düzenlenen Ayşegül Aldinç konseriyle ’bahara merhaba’ dedi.
Forum Mersin Bahar Konserleri, Sanatçılar Meydanında Ayşegül Aldinç’in muhteşem performansıyla başladı. Türkçe pop müziğin usta yorumcularından Aldinç, en sevilen şarkılarını Forum Mersin ziyaretçileri için seslendirdi.
Yolculuğu esnasında valizi kaybolan sanatçı, Mersinli dinleyicilerini kırmayarak yol kıyafetleriyle sahne aldı ve hayranlarından büyük alkış topladı. Eşsiz performansını canlı dinlemek isteyen Forum Mersin ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanatçı, pek çok şarkıyı izleyenlerle beraber söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.