lösev

Fosil Grubu Demre'de

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 10:22, Güncelleme: 03.07.2021 - 10:22 3160+ kez okundu.
 

Fosil Grubu Demre'de

Fosil Grubu Demre'de

  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- KENDİLERİNE 'Fosil Grubu' adını veren İstanbul'da faaliyet gösteren doğa grubu, çıktıkları yolculukta Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Bir gece Demre'de kamp yapan grup, Kaş ve Muğla yaylalarına çıkmak üzere Demre'den ayrıldı. Aynı zamanda bir doğa aktiviteler grubu olan Fosil Grubu, 20 araç ve 80 kişiyle İstanbul'dan yola çıktı. Grup, Antalya'nın Elmalı ve Kaş ilçelerinde düzenlenen Kıbrıs Adası'nın fethinin 450. yılı etkinliklerine katıldı. Burada gösteriler yapan grup, ardından Demre'ye geldi. Demre'de bir gece kamp yapan grup, Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası'ndan başlayacak İstanbul'a kadar sürecek doğa yolculuğuna çıktı. Gömbe Yaylası'nda kamp yapacak grup ardından Subaşı, Evyaka, İkiz Göller Yaylası'nı aşarak, Saklıkent'e çıkacak. Fosil Grubu'nun bu yolculuğuna rehberlik eden Murat İrfan Ağabay, "Bizler 'büyük macera' adını verdiğimiz uluslararası bir yolculuk projesini yürütüyoruz. Kıbrıs'ın Fethi'nin 450. yılı etkinliklerine katılmak üzere geldik. Buradan 4 bin kilometre sürecek batı Anadolu ve Ege yaylalarını içinde alan bir yolculuk yapacağız. Türkiye'nin her yerinden üyelerimiz var. 14 yıldır dünyayı dolaşıyoruz. Amacımız dünyayı gezerek farklı ülkeleri, o ülkelerin insanını, kültürünü, doğasını, tarihini tanımak. Aynı zamanda kendimizi keşfediyoruz. Yaptığımız yolculuklar gerçekten zorlu birer yolculuk. Bu zorlu yolculuklarda kişinin kendisi ile olan savaşını, hoşgörüsünü keşfetmesini sağlıyoruz. Tek tip araçla, tek tip elbise ile yolculuk yapıyoruz. Bunun amacı da kimsenin kimseden üstün olmadığını, hepimizin aslında eşit birer birey olduğunu göstermek istiyoruz. Aramızda farklı mesleklerden, farklı yaşlardan ve farklı coğrafyalardan arkadaşlarımız var. Biz aslında Türkiye'yiz" dedi. FOTOĞRAFLI
Fosil Grubu Demre'de

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- KENDİLERİNE 'Fosil Grubu' adını veren İstanbul'da faaliyet gösteren doğa grubu, çıktıkları yolculukta Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Bir gece Demre'de kamp yapan grup, Kaş ve Muğla yaylalarına çıkmak üzere Demre'den ayrıldı.

Aynı zamanda bir doğa aktiviteler grubu olan Fosil Grubu, 20 araç ve 80 kişiyle İstanbul'dan yola çıktı. Grup, Antalya'nın Elmalı ve Kaş ilçelerinde düzenlenen Kıbrıs Adası'nın fethinin 450. yılı etkinliklerine katıldı. Burada gösteriler yapan grup, ardından Demre'ye geldi. Demre'de bir gece kamp yapan grup, Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası'ndan başlayacak İstanbul'a kadar sürecek doğa yolculuğuna çıktı. Gömbe Yaylası'nda kamp yapacak grup ardından Subaşı, Evyaka, İkiz Göller Yaylası'nı aşarak, Saklıkent'e çıkacak.

Fosil Grubu'nun bu yolculuğuna rehberlik eden Murat İrfan Ağabay, "Bizler 'büyük macera' adını verdiğimiz uluslararası bir yolculuk projesini yürütüyoruz. Kıbrıs'ın Fethi'nin 450. yılı etkinliklerine katılmak üzere geldik. Buradan 4 bin kilometre sürecek batı Anadolu ve Ege yaylalarını içinde alan bir yolculuk yapacağız. Türkiye'nin her yerinden üyelerimiz var. 14 yıldır dünyayı dolaşıyoruz. Amacımız dünyayı gezerek farklı ülkeleri, o ülkelerin insanını, kültürünü, doğasını, tarihini tanımak. Aynı zamanda kendimizi keşfediyoruz. Yaptığımız yolculuklar gerçekten zorlu birer yolculuk. Bu zorlu yolculuklarda kişinin kendisi ile olan savaşını, hoşgörüsünü keşfetmesini sağlıyoruz. Tek tip araçla, tek tip elbise ile yolculuk yapıyoruz. Bunun amacı da kimsenin kimseden üstün olmadığını, hepimizin aslında eşit birer birey olduğunu göstermek istiyoruz. Aramızda farklı mesleklerden, farklı yaşlardan ve farklı coğrafyalardan arkadaşlarımız var. Biz aslında Türkiye'yiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.