lösev

Freni Patlayan Tomruk Yüklü TIR Virajı Alamayınca Alt Yola Düştü

Asayiş (BH) - BLOK HABER | 01.05.2021 - 10:26, Güncelleme: 01.05.2021 - 10:26 4603+ kez okundu.
 

Freni Patlayan Tomruk Yüklü TIR Virajı Alamayınca Alt Yola Düştü

Freni Patlayan Tomruk Yüklü TIR Virajı Alamayınca Alt Yola Düştü

Anamur-Antalya yolu üzerinde bulunan Gazipaşa Çile'de freni patlayan kamyon yoldan aşağıya uçtu. Edinilen bilgilere göre Ahmet Yalçın yönetimindeki tomruk yüklü kamyon, kesim sahasında freni patlayınca viraji alamayarak yan yattı ve alt yola düştü. Durumu gören vatandaşlar hemen itfaiye ve acil sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Sıkışan araçtan çıkarıldı. Yaralı olarak kurtarılan kamyon sürücüsü Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Freni Patlayan Tomruk Yüklü TIR Virajı Alamayınca Alt Yola Düştü

Anamur- Antalya yolu üzerinde bulunan Gazipaşa Çile'de freni patlayan kamyon yoldan aşağıya uçtu.

Edinilen bilgilere göre Ahmet Yalçın yönetimindeki tomruk yüklü kamyon, kesim sahasında freni patlayınca viraji alamayarak yan yattı ve alt yola düştü. Durumu gören vatandaşlar hemen itfaiye ve acil sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Sıkışan araçtan çıkarıldı. Yaralı olarak kurtarılan kamyon sürücüsü Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.