lösev

Gençlerimize destek olarak, beyin göçünü durduracağız

Politika 01.01.1970 - 02:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2215+ kez okundu.
 

Gençlerimize destek olarak, beyin göçünü durduracağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum’da ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum’da ziyaret gerçekleştirdi. Sarıgül’ün ziyaret esnasında eşlik eden, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Hamza İrtük, açıklamalarda bulundu. Türkiye Değişim Partisi iktidarlığında, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlayacaklarını söyleyen İrtük, “ Üniversite gençlerine karşılıksız burs sağlayacağız. İnsan kendi evladına kredi vermez. Bu ayıptan Türkiye’yi kurtaracağız. Beyin göçünü mutlaka durduracağız. İki Türk doktor aşıyı buldu ama onlara biz yardımcı olmadığımız için Biontech, Alman aşısı diyoruz. Keşke onlara imkân sunabilseydik de aşıyı Türkiye’de bulsaydılar. Gençlerimiz, üniversite hayatları boyunca internetlerini ücretsiz kullanabilecek. Gençler, teknolojiden vergisiz olarak yararlanabilecek” ifadelerinde bulundu. “ÇİFTÇİLERİMİZE ALIM GARANTİSİ SAĞLAYACAĞIZ” Tarımı ihmal eden ülkenin intihar edeceğini söyleyen İrtük, tarımın Türkiye’nin olmazsa olmazı olduğunu vurguladı. Çiftçiye tohumu, makineyi, gübreyi bedava verip, ürün alma garantisi sağlayacaklarını anlatan İrtük şunları söyledi: “Otoyollara, köprülere alım garantisi var da çiftçilerimizin ürettiği ürünlere neden alım garantisi yok? O nedenle alım garantisini mutlaka sağlayacağız. Çorum’un tuğlasını marka yapmamız lazım. Nohut’u, leblebiyi mutlaka marka yapmamız lazım. Çorum, turizmin başkenti olabilir. Hitiler burada yaşadı ama bırakın dünyayı, Türkiye’deki yurttaşlarımız dahi bunu bilmiyor.”
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum’da ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum’da ziyaret gerçekleştirdi.


Sarıgül’ün ziyaret esnasında eşlik eden, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Hamza İrtük, açıklamalarda bulundu.


Türkiye Değişim Partisi iktidarlığında, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlayacaklarını söyleyen İrtük, “ Üniversite gençlerine karşılıksız burs sağlayacağız. İnsan kendi evladına kredi vermez. Bu ayıptan Türkiye’yi kurtaracağız. Beyin göçünü mutlaka durduracağız.

İki Türk doktor aşıyı buldu ama onlara biz yardımcı olmadığımız için Biontech, Alman aşısı diyoruz. Keşke onlara imkân sunabilseydik de aşıyı Türkiye’de bulsaydılar. Gençlerimiz, üniversite hayatları boyunca internetlerini ücretsiz kullanabilecek. Gençler, teknolojiden vergisiz olarak yararlanabilecek” ifadelerinde bulundu.

“ÇİFTÇİLERİMİZE ALIM GARANTİSİ SAĞLAYACAĞIZ”

Tarımı ihmal eden ülkenin intihar edeceğini söyleyen İrtük, tarımın Türkiye’nin olmazsa olmazı olduğunu vurguladı. Çiftçiye tohumu, makineyi, gübreyi bedava verip, ürün alma garantisi sağlayacaklarını anlatan İrtük şunları söyledi: “Otoyollara, köprülere alım garantisi var da çiftçilerimizin ürettiği ürünlere neden alım garantisi yok? O nedenle alım garantisini mutlaka sağlayacağız.

Çorum’un tuğlasını marka yapmamız lazım. Nohut’u, leblebiyi mutlaka marka yapmamız lazım. Çorum, turizmin başkenti olabilir. Hitiler burada yaşadı ama bırakın dünyayı, Türkiye’deki yurttaşlarımız dahi bunu bilmiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.