lösev

Gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdü

Sağlık 04.06.2019 - 05:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2843+ kez okundu.
 

Gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdü

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi daha önceden gönül ilişkisi olduğu kadını bıçaklayarak öldürdü.Alınan bilgiye göre, olay bugün sabah 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Tekeliören Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Bektaş C. (57) daha önceden gönül ilişkisi yaşadığı Emel Yalçın (62) ile konuşmak için evine gitti. Evde bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrasında Bektaş C., Emel Yalçın’ı bıçaklayarak kaçtı. Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti.Bektaş C’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.Emel Yalçın’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi daha önceden gönül ilişkisi olduğu kadını bıçaklayarak öldürdü.
Alınan bilgiye göre, olay bugün sabah 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Tekeliören Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Bektaş C. (57) daha önceden gönül ilişkisi yaşadığı Emel Yalçın (62) ile konuşmak için evine gitti. Evde bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrasında Bektaş C., Emel Yalçın’ı bıçaklayarak kaçtı. Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti.
Bektaş C’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Emel Yalçın’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.