lösev

GÜLNAR’DA EBA DESTEK NOKTALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 12.02.2021 - 10:55, Güncelleme: 19.02.2021 - 20:22 4129+ kez okundu.
 

GÜLNAR’DA EBA DESTEK NOKTALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR

Pandemi nedeni ile çocuklarımız okullarına gidemediler. Evlerinden, uzaktan eğitimle derslerine devam ediyorlar.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KADİM, DenizBank Gülnar Şube Müdürü Sayın Tolga TÜRER, Ziraat Bankası Gülnar Şube Müdürü Sayın Eşref Oğuz ACARER ile birlikte Bereket Mahallemizde Gülnar Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde, Gülnar Belediyemizin, DenizBank ve Ziraat Bankası destekleriyle Şehit Cihangir Can İlk-Ortaokuluna kurulan EBA Destek noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundular. Koronavirüs salgını sürecinde EBA üzerinden devam eden eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi için hayata geçen uygulama ile öğrenciler, oluşturulan EBA sınıflarında derslerine online erişim sağlayabiliyor. İlçemizin 32 mahallesinde kurulan EBA destek sınıflarının internet erişimi olmayan çocuklar için önemli bir fırsat olduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; "Pandemi nedeni ile çocuklarımız okullarına gidemediler. Evlerinden, uzaktan eğitimle derslerine devam ediyorlar. Bazı çocuklarımız ise evlerinde internet erişimi olmadığı için uzaktan eğitime katılamıyor. Bizler de İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinesinde Gülnar Belediyesi olarak EBA Destek Noktalarının kurulması için elimizden geldiğince desteklerimizi gösterdik. Bu önemli çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah koronavirüs hastalığını hep birlikte yenerek yeniden çocuklarımız derslerine okullarında yüz yüze eğitimle devam ederler” dedi.  
Pandemi nedeni ile çocuklarımız okullarına gidemediler. Evlerinden, uzaktan eğitimle derslerine devam ediyorlar.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KADİM, DenizBank Gülnar Şube Müdürü Sayın Tolga TÜRER, Ziraat Bankası Gülnar Şube Müdürü Sayın Eşref Oğuz ACARER ile birlikte Bereket Mahallemizde Gülnar Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde, Gülnar Belediyemizin, DenizBank ve Ziraat Bankası destekleriyle Şehit Cihangir Can İlk-Ortaokuluna kurulan EBA Destek noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Koronavirüs salgını sürecinde EBA üzerinden devam eden eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi için hayata geçen uygulama ile öğrenciler, oluşturulan EBA sınıflarında derslerine online erişim sağlayabiliyor.

İlçemizin 32 mahallesinde kurulan EBA destek sınıflarının internet erişimi olmayan çocuklar için önemli bir fırsat olduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; "Pandemi nedeni ile çocuklarımız okullarına gidemediler. Evlerinden, uzaktan eğitimle derslerine devam ediyorlar. Bazı çocuklarımız ise evlerinde internet erişimi olmadığı için uzaktan eğitime katılamıyor. Bizler de İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinesinde Gülnar Belediyesi olarak EBA Destek Noktalarının kurulması için elimizden geldiğince desteklerimizi gösterdik. Bu önemli çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah koronavirüs hastalığını hep birlikte yenerek yeniden çocuklarımız derslerine okullarında yüz yüze eğitimle devam ederler” dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.