lösev

Güvenli ve Huzurlu Kent Kartepe

27.04.2023 - 11:38, Güncelleme: 27.04.2023 - 11:38 1005+ kez okundu.
 

Güvenli ve Huzurlu Kent Kartepe

Kartepe Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonu ile Kartepe’de çevre güvenliğinin arttırılması ve suça eğilimin azaltılması amacıyla 85 noktada 170 kameranın güvenlik kamera montajı tamamlandı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın halk güvenliği ve huzuru konusunda ki hassasiyeti ile başlatılan güvenlik tedbirlerinin arttırılması amacıyla Kartepe genelinde çalışmalar devam ediyor. Kartepe’de güvenlik kamerası montajında 85 noktada 170 kameraya ulaşıldı. DESTEK SAĞLIYORUZ Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden ayrıntılı bilgi aldı. Başkan Kocaman “Toplam 170 adet kameramız ile ilçemizde ve kentimizin giriş-çıkış noktaları da dahil olmak üzere tam 85 noktada 7/24 online kayıt yaparak emniyet, jandarma ve güvenlik güçlerimize yardımcı oluyor; asayişin sağlanmasına destek oluyoruz” açıklamasında bulundu. Kartepe gelişmeye ve büyümeye devam ettikçe, ihtiyaç dahilinde yeni noktalar tespit edilip güvenlik tedbirleri arttırmaya devam edecek.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kartepe Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonu ile Kartepe’de çevre güvenliğinin arttırılması ve suça eğilimin azaltılması amacıyla 85 noktada 170 kameranın güvenlik kamera montajı tamamlandı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın halk güvenliği ve huzuru konusunda ki hassasiyeti ile başlatılan güvenlik tedbirlerinin arttırılması amacıyla Kartepe genelinde çalışmalar devam ediyor. Kartepe’de güvenlik kamerası montajında 85 noktada 170 kameraya ulaşıldı.

DESTEK SAĞLIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden ayrıntılı bilgi aldı. Başkan Kocaman “Toplam 170 adet kameramız ile ilçemizde ve kentimizin giriş-çıkış noktaları da dahil olmak üzere tam 85 noktada 7/24 online kayıt yaparak emniyet, jandarma ve güvenlik güçlerimize yardımcı oluyor; asayişin sağlanmasına destek oluyoruz” açıklamasında bulundu. Kartepe gelişmeye ve büyümeye devam ettikçe, ihtiyaç dahilinde yeni noktalar tespit edilip güvenlik tedbirleri arttırmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.