Akkuyu NGS’den Gülnar’da 23 Nisan etkinliği

Akkuyu Nükleer A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mersin’in Gülnar ilçesi ile Büyükeceli Mahallesi’nde çocuklarla bir araya geldi.Etkinlikler kapsamında, Gülnar Şehir Stadyumunda spor yarışmaları, müzikal ve tiyatro gösterileri, palyaçolar ve animatörlerin gösterileri de yer aldı. Gülnar’daki bayram etkinliğine Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Jandarma Komutanı Vekili Olcay Cingöz, Gülnar Emniyet Amiri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Akkuyu NGS’den Gülnar’da 23 Nisan etkinliği

Akkuyu Nükleer A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mersin’in Gülnar ilçesi ile Büyükeceli Mahallesi’nde çocuklarla bir araya geldi.
Etkinlikler kapsamında, Gülnar Şehir Stadyumunda spor yarışmaları, müzikal ve tiyatro gösterileri, palyaçolar ve animatörlerin gösterileri de yer aldı. Gülnar’daki bayram etkinliğine Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Jandarma Komutanı Vekili Olcay Cingöz, Gülnar Emniyet Amiri Ozan Budak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut katıldı. Kutlamalarda öğrenciler, yarışmalar ve özel oyun alanlarında keyifli vakit geçirdi.
Törende konuşan Kaymakam Mustafa Ayvat, keyifli etkinlikten dolayı Akkuyu Nükleer A.Ş. yöneticilerine teşekkür ederek, çocukların toplumun geleceği ve milletin umudu olduğunu söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut ise “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan etmiştir. Cumhuriyetimizin geleceğini gençlere ve çocuklara emanet ederek onlara bu bayramı yad etmiştir. Bugün burada Atamızın bıraktığı emanetlere sahip çıkıyoruz” dedi.
Akkuyu Nükleer A.Ş. Mersin Bilgilendirme Merkezi Başkanı Eyyup Lütfi Sarıcı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Akkuyu Nükleer A.Ş. olarak kıymetli çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizler için çok değerli. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.
Büyükeceli İlkokulu’nda 200 düzenlenen etkinliklere ise Büyükeceli Muhtarı Serdar Sarı, Büyükeceli Ortaokulu Müdürü Erdinç Gücük ve Büyükeceli İlkokulu Müdürü Salih Karaca katıldı. Bayram programında masal kahramanları, palyaçolar, sihirbaz gösterileri, çuval yarışı ve halat çekme gibi çeşitli oyunların ve yarışmaların olduğu eğlence programları gerçekleştirildi.
Karaca, etkinlikte yaptığı konuşmada, Akkuyu Nükleer A.Ş. ekibine renkli görüntülere sahne olan keyifli etkinlikleri için teşekkür etti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’tan Kurban Bayramı Mesajı
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’tan Kurban Bayramı Mesajı
BAŞKAN SEÇER’İN AÇTIĞI TİSAN DAVASINDA ÖNEMLİ GELİŞME: DANIŞTAY KARARI BOZDUTİSAN’DA BETONLAŞMAYA YÜKSEK YARGI ENGELİ
BAŞKAN SEÇER’İN AÇTIĞI TİSAN DAVASINDA ÖNEMLİ GELİŞME: DANIŞTAY KARARI BOZDUTİSAN’DA BETONLAŞMAYA YÜKSEK YARGI ENGELİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE ÖĞRENCİLER ADANALIOĞLU SAHİLİNİ ATIKLARDAN ARINDIRDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE ÖĞRENCİLER ADANALIOĞLU SAHİLİNİ ATIKLARDAN ARINDIRDI
TARSUS BELEDİYESİ HİZMET FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ: YENİ ARAÇLAR VATANDAŞLARLA BULUŞTU
TARSUS BELEDİYESİ HİZMET FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ: YENİ ARAÇLAR VATANDAŞLARLA BULUŞTU
VALİ ATİLLA TOROS, İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ’A İADEİZİYARETTE BULUNDU
VALİ ATİLLA TOROS, İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ’A İADEİZİYARETTE BULUNDU
Eyüpspor-Fenerbahçe Maçında Süpriz ?
Eyüpspor-Fenerbahçe Maçında Süpriz ?
Haberin Doğru Adresi
Mersin Blok Haber

Tarafsız, objektif ve en etkili organik haberleriyle Türkiyenin en iyi haber sitesidir.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. İBT Haber Teması