lösev

Haber Global Ankara Temsilcisi  Faruk Demirel, "Barış Pınarı Önümüzdeki On Yılları Rahatlatacak  Bir Operasyon"

13.10.2019 - 09:28, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3205+ kez okundu.
 

Haber Global Ankara Temsilcisi  Faruk Demirel, "Barış Pınarı Önümüzdeki On Yılları Rahatlatacak  Bir Operasyon"

Haber Global Ankara Temsilcisi Faruk Demirel Barış Pınarı Harekatı hakkında, " operasyon bizim gelecek on yıllarımızı  rahatlatacak bir opersyon" dedi. Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik'e demeç veren  Habe Global Televizyonu Ankara temsilcisi Faruk Demirel Barış Pınarı Operasyonun üç aşamalı bir planın son aşaması olduğunu  vurguladı. 480 Kilometrelik bir hattın terörden temizleneceğini vurgulayan Demirel, "Barış Pınarı Operasyonu aslında bizim üç aşamalı planımızın son aşaması.Birincisi Cerablus bölgesindeki , El bab bölgesinde ki o DEAŞ terörünün temizlenmesi, Afrin bölgesinin temizlenmesi. Orası bizim için çok kritikti. Oradan Akdeniz'e açılıyor, Türkiye içerisine sızmalar yapılıyordu. Ve şimdi üçüncü aşamaya geçildi. Bu 480 kilometrelik hatta teröristlerin hepsini temizlemek.  Görüntü itibari ile bu gün Resulayn temizlendi. Milli savunma bakanlığı duyurdu.  Görüntülerde geldi içerden. Çok Başarılı gidiyor. Allah ordumuzun yanında olsun. Askerlerimizin ayağına taş değirmesin" dedi. TÜRK MEDYASI OLUMLU BİR SINAV VERDİ, TÜRKİYE'NİN  ÖNÜNDEKİ YILLAR RAHATLAYACAK Operasyonun  inanılmaz düzgün gittiğini ifade eden ve operasyon sayesinde Türkiye'nin önündeki on yıllarını rahatlayacağını vurgulayan Demirel, "İnanılmaz düzgün gidiyor. Ve benim burada gördüğüm bir tane sivil, Türk askeri burada bana kötü davrandı, Türk askeri benim evimi vurdu,  top mermisi geldi havan geldi demiyor. Zaten bundan önceki operasyonlarda da aynısı olmıuştu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bu konuya özel önem veriyor. Tertemiz, pırıl pırıl bir operasyon. Tabi Allah bir daha göstermesin,  şehitlerimiz var. Allah bundan sonra göstermesin. Bununla birlikte memleketimizin onlarca yıl sonrası geleceğini kurtaracak operasyon bu gün yapılıyor. Biz olayın sıcaklığıyla bunun farkında değiliz ama hakikaten yapılamsı elzem mecburi bişeydi.Bizi önümzüdeki on yıllarda rahatlatacak bir operasyon.Medyanın bu  operasyona bakışı, Türk medyası bu operasyonu sonuna kadar destekliyor. Bu da bence son derece önemli bir durum olarak görüyorum. Bazı siyasiler ve bazı uç gazetelerden aleyhte  yorumlar geldi ama onlar bütüne baktığınız zaman,  toplam medyada ki durumlarına baktığınız zaman yüzde biri bile bulmuyor. Onlarda öngürülebilir diye düşünüyorum. Bence Türk medyasıda burada olumlu bir sınav verdi" diye konuştu.

Haber Global Ankara Temsilcisi Faruk Demirel Barış Pınarı Harekatı hakkında, " operasyon bizim gelecek on yıllarımızı  rahatlatacak bir opersyon" dedi.

Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik'e demeç veren  Habe Global Televizyonu Ankara temsilcisi Faruk Demirel Barış Pınarı Operasyonun üç aşamalı bir planın son aşaması olduğunu  vurguladı.

480 Kilometrelik bir hattın terörden temizleneceğini vurgulayan Demirel, "Barış Pınarı Operasyonu aslında bizim üç aşamalı planımızın son aşaması.Birincisi Cerablus bölgesindeki , El bab bölgesinde ki o DEAŞ terörünün temizlenmesi, Afrin bölgesinin temizlenmesi. Orası bizim için çok kritikti. Oradan Akdeniz'e açılıyor, Türkiye içerisine sızmalar yapılıyordu. Ve şimdi üçüncü aşamaya geçildi. Bu 480 kilometrelik hatta teröristlerin hepsini temizlemek.  Görüntü itibari ile bu gün Resulayn temizlendi. Milli savunma bakanlığı duyurdu.  Görüntülerde geldi içerden. Çok Başarılı gidiyor. Allah ordumuzun yanında olsun. Askerlerimizin ayağına taş değirmesin" dedi.

TÜRK MEDYASI OLUMLU BİR SINAV VERDİ, TÜRKİYE'NİN  ÖNÜNDEKİ YILLAR RAHATLAYACAK

Operasyonun  inanılmaz düzgün gittiğini ifade eden ve operasyon sayesinde Türkiye'nin önündeki on yıllarını rahatlayacağını vurgulayan Demirel, "İnanılmaz düzgün gidiyor. Ve benim burada gördüğüm bir tane sivil, Türk askeri burada bana kötü davrandı, Türk askeri benim evimi vurdu,  top mermisi geldi havan geldi demiyor. Zaten bundan önceki operasyonlarda da aynısı olmıuştu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bu konuya özel önem veriyor. Tertemiz, pırıl pırıl bir operasyon. Tabi Allah bir daha göstermesin,  şehitlerimiz var. Allah bundan sonra göstermesin. Bununla birlikte memleketimizin onlarca yıl sonrası geleceğini kurtaracak operasyon bu gün yapılıyor. Biz olayın sıcaklığıyla bunun farkında değiliz ama hakikaten yapılamsı elzem mecburi bişeydi.Bizi önümzüdeki on yıllarda rahatlatacak bir operasyon.Medyanın bu  operasyona bakışı, Türk medyası bu operasyonu sonuna kadar destekliyor. Bu da bence son derece önemli bir durum olarak görüyorum. Bazı siyasiler ve bazı uç gazetelerden aleyhte  yorumlar geldi ama onlar bütüne baktığınız zaman,  toplam medyada ki durumlarına baktığınız zaman yüzde biri bile bulmuyor. Onlarda öngürülebilir diye düşünüyorum. Bence Türk medyasıda burada olumlu bir sınav verdi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.