lösev

HALK KARTLILARIN HESABINA TOPLAM 1 MİLYON 614 BİN TL YÜKLENDİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 01.12.2021 - 09:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 09:37 2483+ kez okundu.
 

HALK KARTLILARIN HESABINA TOPLAM 1 MİLYON 614 BİN TL YÜKLENDİ

HALK KARTLILARIN HESABINA TOPLAM 1 MİLYON 614 BİN TL YÜKLENDİ

Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında Halk Kart’tan faydalanan 12 bin 625 vatandaşın hesabına toplam 1 milyon 614,9 bin TL yatırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin yürüttüğü ve dar gelirli yurttaşlara katkı sağlayan “Halk Kart” projesi kapsamında 12 bin 625 kişinin hesabına Kasım ayında toplam 1 milyon 614 bin 900 TL yatırıldı. Hem vatandaş hem esnaf nefes alıyor Büyükşehir’in önemli sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Halk Kart, dar gelirli yurttaşlara destek olurken, anlaşmalı bakkal ve yerel marketlere de nefes aldırmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Halk Kart ile anlaşmalı bakkal ve marketlerden alışveriş yapabiliyor. Halk Kart sahipleri, market listesine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web adresi olan www.mersin.bel.tr adresinden ulaşabiliyor.  
HALK KARTLILARIN HESABINA TOPLAM 1 MİLYON 614 BİN TL YÜKLENDİ

Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında Halk Kart’tan faydalanan 12 bin 625 vatandaşın hesabına toplam 1 milyon 614,9 bin TL yatırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin yürüttüğü ve dar gelirli yurttaşlara katkı sağlayan “ Halk Kart” projesi kapsamında 12 bin 625 kişinin hesabına Kasım ayında toplam 1 milyon 614 bin 900 TL yatırıldı. Hem vatandaş hem esnaf nefes alıyor Büyükşehir’in önemli sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Halk Kart, dar gelirli yurttaşlara destek olurken, anlaşmalı bakkal ve yerel marketlere de nefes aldırmaya devam
ediyor. Vatandaşlar, Halk Kart ile anlaşmalı bakkal ve marketlerden alışveriş yapabiliyor. Halk Kart sahipleri, market listesine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web adresi olan www.mersin.bel.tr adresinden ulaşabiliyor.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.