lösev

HALSEYDEN HAMİLELİK POZU

Magazin (BH) - BLOK HABER | 13.04.2021 - 17:38, Güncelleme: 13.04.2021 - 17:38 8981+ kez okundu.
 

HALSEYDEN HAMİLELİK POZU

HALSEYDEN HAMİLELİK POZU

Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey'in heyecanı büyüyor. Karnı burnunda karelerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Halsey, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. "OYUN DAHA DA ZORLAŞIYOR" İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan şarkıcı, bu kez göbeğini basketbol topuyla kıyasladı. Instagram'da 23 milyondan fazla takipçisi bulunan Halsey, gönderisine, "Bunlar, oyunların her geçen gün daha da zorlaştığını gösteriyor" notunu düştü. Ünlü şarkıcının esprili paylaşımı 3 milyondan fazla beğenildi. Halsey, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutlamıştı. "İYİ Kİ DOĞDUN" Ünlü isim, 38 yaşına basan Alev Aydın'ın göbeğini öptüğü kareyi Instagram'dan paylaşmıştı. Daha önce "Türkçe öğreniyorum" diyen Halsey, 2 milyondan fazla beğeni alan gönderisine, "İyi ki doğdun aşkım" notunu düşmüştü.
HALSEYDEN HAMİLELİK POZU

Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey'in heyecanı büyüyor.

Karnı burnunda karelerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Halsey, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

"OYUN DAHA DA ZORLAŞIYOR"

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan şarkıcı, bu kez göbeğini basketbol topuyla kıyasladı. Instagram'da 23 milyondan fazla takipçisi bulunan Halsey, gönderisine, "Bunlar, oyunların her geçen gün daha da zorlaştığını gösteriyor" notunu düştü. Ünlü şarkıcının esprili paylaşımı 3 milyondan fazla beğenildi.

Halsey, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutlamıştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN"

Ünlü isim, 38 yaşına basan Alev Aydın'ın göbeğini öptüğü kareyi Instagram'dan paylaşmıştı. Daha önce "Türkçe öğreniyorum" diyen Halsey, 2 milyondan fazla beğeni alan gönderisine, "İyi ki doğdun aşkım" notunu düşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.