lösev

Hedef Kırkpınar'da altın kemer

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 10:22, Güncelleme: 03.07.2021 - 10:22 3034+ kez okundu.
 

Hedef Kırkpınar'da altın kemer

Hedef Kırkpınar'da altın kemer

  ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi başpehlivanı Orhan Okulu, bir aylık kamp sürecini tamamlayarak 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne'ye geçti. Paşanın Aslanı Okulu, "Hedefimiz altın kemeri Antalya'ya getirmek. Bu süreçte maddi, manevi bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyorum. Her zaman ata sporumuzun yanında" dedi. 9-11 Temmuz'da 660'ıncısı düzenlenecek tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın kemerin en büyük adayı, Muratpaşa Belediyesi başpehlivanı Okulu, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir aydır devam eden kampı tamamladı. Edirne'ye hareketinden önce son antrenman için kispetini giyen Okulu, Antalyalı pehlivanlarla Kırkpınar provasını yaptı. Muratpaşa Belediyespor Kulübü güreş takımı ve Orhan Okulu'nun antrenörü Kemal Yılmaz, her ne kadar geçen yıl pandemi nedeniyle yağlı güreşler yapılmasa da 18 aydır düzenli olarak antrenmanları sürdürdüklerini söyledi. Okulu'nun şu an performans olarak oldukça iyi bir seviyede olduğunu belirten Yılmaz, "Hedefimiz 2015'te olduğu gibi Kırkpınar'dan altın kemeri Muratpaşa'ya, 2018'de olduğu gibi Antalya'ya getirmek, Başkanımız Ümit Uysal ve Antalyalılara armağan etmek" diye konuştu. Paşanın Aslanı başpehlivan Okulu ise, bu yıl güreş sezonuna iyi bir başlangıç yaptığını anlattı. Önce Kumluca ardından Bursa'da düzenlenen güreşlerde altın kemer kazandığını dile getiren Okulu, şunları söyledi: "İki de iki yaparak, favori olarak Kırkpınar'a gidiyoruz. Hedefimiz altın kemeri Antalya'ya getirmek. Bu süreçte maddi, manevi bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyorum. Her zaman ata sporumuzun yanında." FOTOĞRAFLI
Hedef Kırkpınar'da altın kemer

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi başpehlivanı Orhan Okulu, bir aylık kamp sürecini tamamlayarak 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne'ye geçti. Paşanın Aslanı Okulu, "Hedefimiz altın kemeri Antalya'ya getirmek. Bu süreçte maddi, manevi bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyorum. Her zaman ata sporumuzun yanında" dedi.

9-11 Temmuz'da 660'ıncısı düzenlenecek tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın kemerin en büyük adayı, Muratpaşa Belediyesi başpehlivanı Okulu, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir aydır devam eden kampı tamamladı. Edirne'ye hareketinden önce son antrenman için kispetini giyen Okulu, Antalyalı pehlivanlarla Kırkpınar provasını yaptı.

Muratpaşa Belediyespor Kulübü güreş takımı ve Orhan Okulu'nun antrenörü Kemal Yılmaz, her ne kadar geçen yıl pandemi nedeniyle yağlı güreşler yapılmasa da 18 aydır düzenli olarak antrenmanları sürdürdüklerini söyledi. Okulu'nun şu an performans olarak oldukça iyi bir seviyede olduğunu belirten Yılmaz, "Hedefimiz 2015'te olduğu gibi Kırkpınar'dan altın kemeri Muratpaşa'ya, 2018'de olduğu gibi Antalya'ya getirmek, Başkanımız Ümit Uysal ve Antalyalılara armağan etmek" diye konuştu.

Paşanın Aslanı başpehlivan Okulu ise, bu yıl güreş sezonuna iyi bir başlangıç yaptığını anlattı. Önce Kumluca ardından Bursa'da düzenlenen güreşlerde altın kemer kazandığını dile getiren Okulu, şunları söyledi: "İki de iki yaparak, favori olarak Kırkpınar'a gidiyoruz. Hedefimiz altın kemeri Antalya'ya getirmek. Bu süreçte maddi, manevi bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyorum. Her zaman ata sporumuzun yanında."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.