lösev

Hong Kong'da Her Vatandaşa 1300 Dolar

Genel 26.02.2020 - 10:35, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3000+ kez okundu.
 

Hong Kong'da Her Vatandaşa 1300 Dolar

Çin'e bağlı özerk Hong Kong bir süredir göstericileri bastırmaya çalışıyordu ki ardından Corona Virüs salgını patlak verdi. [caption id="attachment_19732" align="aligncenter" width="1000"] hk[/caption] Hong Kong yönetimi gösterilerin etkisi ile zaten kan kaybeden ekonomisine bir de Corona Virüs salgını eklenince ekonomisi daha da fazla zarar görmesin diye bir önlem aldı ve vatandaşına 1300 dolar "hava parası" ödemeyi planlarına dahil etti. 7 Milyon vatandaşı olan Hong Kong'un ödenen para ile ekonominin canlanması ön-görülüyor. Aylık geliri 2500 doların altında olan vatandaşlara ise vergi indirimi geliyor. [caption id="attachment_19733" align="aligncenter" width="1000"] hkg[/caption] Tabii bu hava parasını Hong Kong yönetimi sadece sürekli oturum izni olanlara ödeyecek. Hong Kong yönetiminin sürekli oturum izni olan vatandaşına ödeyeceği bu bütçenin 140 milyar doları bulacağı söyleniyor.  
Çin'e bağlı özerk Hong Kong bir süredir göstericileri bastırmaya çalışıyordu ki ardından Corona Virüs salgını patlak verdi. [caption id="attachment_19732" align="aligncenter" width="1000"]hk- hk[/caption] Hong Kong yönetimi gösterilerin etkisi ile zaten kan kaybeden ekonomisine bir de Corona Virüs salgını eklenince ekonomisi daha da fazla zarar görmesin diye bir önlem aldı ve vatandaşına 1300 dolar "hava parası" ödemeyi planlarına dahil etti. 7 Milyon vatandaşı olan Hong Kong'un ödenen para ile ekonominin canlanması ön-görülüyor. Aylık geliri 2500 doların altında olan vatandaşlara ise vergi indirimi geliyor. [caption id="attachment_19733" align="aligncenter" width="1000"]hkg hkg[/caption] Tabii bu hava parasını Hong Kong yönetimi sadece sürekli oturum izni olanlara ödeyecek. Hong Kong yönetiminin sürekli oturum izni olan vatandaşına ödeyeceği bu bütçenin 140 milyar doları bulacağı söyleniyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.