lösev

İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL CHPLİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNDE

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 02.10.2021 - 10:04, Güncelleme: 02.10.2021 - 10:04 4259+ kez okundu.
 

İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL CHPLİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNDE

İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL CHPLİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Genel Merkez tarafından İstanbul’da düzenlenen ve 29 Eylül-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”ne katılım gösterdi.  CHP’li 160 belediye ve 300 kooperatifin stant açtığı "Tarımsal Kalkınma Zirvesi"nde, hem Belediyelerin tarım ve üretim konusunda yaşama geçirdikleri projeler, hem de CHP genel merkezi'nin tarım politikası hakkında detaylı bilgiler sunuluyor. İlçe Başkanı Varal, zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve diğer Belediye ile örgüt başkanlarıyla da bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin de açtıkları stantlarla katıldıkları zirvede, İlçe Başkanı Ozan Varal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kabartmalı Atatürk resmi armağan etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi standında Torosların enfes balı, Anamur’un muzu, Mersin’den Kadın Kooperatifi’nin üretimleri, Bozyazı kavutu ve birçok ürün sergilenip, ikram edilirken, lavanta ve sukulet dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Atalık tohum numunesinin dağıtıldığı Tarsus Belediyesi standında da katılımcılara yöresel lezzetlerin yanı sıra özel olarak hazırlanan Şahmeran heykelcikleri de dağıtıldı. İlçe Başkanı Varal yaptığı açıklamada, "Belediyelerimiz Kırsal kalkınma projeleri ile üreticilerimizi desteklemeye devam edecek. Yerel yönetimlerin ve özellikle kadın kooperatiflerinin, kadın emeğinin ön plana çıkarak yurdun dört bir tarafından beldeden ilçeye, ilçeden ile, ilden büyükşehire kırsal kalkınmaya yoğun bir katkı sağladığına ve aynı zamanda üreticinin gübreden tohuma, amortisman desteğinden her türlü teknik desteğe CHP 'li belediyeler eliyle nasıl kavuştuğuna bizzat tanık oluyoruz." dedi.
İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL CHPLİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNDE


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Genel Merkez tarafından İstanbul’da düzenlenen ve 29 Eylül-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”ne katılım gösterdi.

 CHP’li 160 belediye ve 300 kooperatifin stant açtığı "Tarımsal Kalkınma Zirvesi"nde, hem Belediyelerin tarım ve üretim konusunda yaşama geçirdikleri projeler, hem de CHP genel merkezi'nin tarım politikası hakkında detaylı bilgiler sunuluyor.

İlçe Başkanı Varal, zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve diğer Belediye ile örgüt başkanlarıyla da bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin de açtıkları stantlarla katıldıkları zirvede,

İlçe Başkanı Ozan Varal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kabartmalı Atatürk resmi armağan etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi standında Torosların enfes balı, Anamur’un muzu, Mersin’den Kadın Kooperatifi’nin üretimleri, Bozyazı kavutu ve birçok ürün sergilenip, ikram edilirken, lavanta ve sukulet dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

Atalık tohum numunesinin dağıtıldığı Tarsus Belediyesi standında da katılımcılara yöresel lezzetlerin yanı sıra özel olarak hazırlanan Şahmeran heykelcikleri de dağıtıldı.

İlçe Başkanı Varal yaptığı açıklamada,
"Belediyelerimiz Kırsal kalkınma projeleri ile üreticilerimizi desteklemeye devam edecek.
Yerel yönetimlerin ve özellikle kadın kooperatiflerinin, kadın emeğinin ön plana çıkarak yurdun dört bir tarafından beldeden ilçeye, ilçeden ile, ilden büyükşehire kırsal kalkınmaya yoğun bir katkı sağladığına ve aynı zamanda üreticinin gübreden tohuma, amortisman desteğinden her türlü teknik desteğe CHP 'li belediyeler eliyle nasıl kavuştuğuna bizzat tanık oluyoruz." dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.