lösev

İLKADIM BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA TEST YAPTIRDI

Sağlık (BH) - BLOK HABER | 30.12.2020 - 11:20, Güncelleme: 30.12.2020 - 11:20 2815+ kez okundu.
 

İLKADIM BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA TEST YAPTIRDI

BAŞKAN DEMİRTAŞ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN SAĞLIĞIDIR

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında İlkadım Belediyesi çalışanlarına test yapılmaya başlandı. Koronavirüsün Türkiye'de de görülmeye başlanıldığı ilk andan itibaren etkin ve kararlı şekilde mücadele eden ve alınan kararlara harfiyen uyarak İlkadım halkının sağlığını korumak adına her türlü çalışmayı yapan İlkadım Belediyesi çalışanlarına Covid-19 testi yaptırıyor. Zorlu pandemi sürecinde halkın sağlığını her şeyin üzerinde tutmaya çalışan ve her türlü tedbiri alan İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da teste tabi tutuldu. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğince gerçekleştirilen programda yaklaşık 1200 personel teste tabi tutulacak. “Her türlü tedbiri alıyoruz” Başkan Necattin Demirtaş, koronavirüsün Türkiye'de de yeniden yükselişe geçtiğini hatırlatarak, belediye olarak her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini söyledi. Alınan tedbirlere harfiyen uyulduğu takdirde virüsün üstesinden gelinebileceğini anlatan Başkan Demirtaş, Toplum içerisinde semptomatik vakalarda olabilir veya kişi hasta olduğunu bilmeyebilir. Burada amaç bunların tespitini sağlamak. Pozitif vaka varsa da bunun izole edilmesi. İlçe Sağlık müdürlüğümüzden böyle bir talebimiz oldu. Bizim için önemli olan insanların sağlıdır. Belediye çalışanlarına bu testi yaptırmak istedik. Çünkü çalışanlarımız insanlarla sürekli temas halinde. Test sonucu pozitif çıkan olursa o personeli eve veya hastaneye göndereceğiz ki belediye binasında da önlem almış olacağız. İnsanların güvende olmalarını hissettirmeye çalışıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için önlemlerimiz devam edecek" dedi.
BAŞKAN DEMİRTAŞ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN SAĞLIĞIDIR

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında İlkadım Belediyesi çalışanlarına test yapılmaya başlandı.

Koronavirüsün Türkiye'de de görülmeye başlanıldığı ilk andan itibaren etkin ve kararlı şekilde mücadele eden ve alınan kararlara harfiyen uyarak İlkadım halkının sağlığını korumak adına her türlü çalışmayı yapan İlkadım Belediyesi çalışanlarına Covid-19 testi yaptırıyor. Zorlu pandemi sürecinde halkın sağlığını her şeyin üzerinde tutmaya çalışan ve her türlü tedbiri alan İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da teste tabi tutuldu. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğince gerçekleştirilen programda yaklaşık 1200 personel teste tabi tutulacak.

“Her türlü tedbiri alıyoruz”

Başkan Necattin Demirtaş, koronavirüsün Türkiye'de de yeniden yükselişe geçtiğini hatırlatarak, belediye olarak her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini söyledi. Alınan tedbirlere harfiyen uyulduğu takdirde virüsün üstesinden gelinebileceğini anlatan Başkan Demirtaş, Toplum içerisinde semptomatik vakalarda olabilir veya kişi hasta olduğunu bilmeyebilir. Burada amaç bunların tespitini sağlamak. Pozitif vaka varsa da bunun izole edilmesi. İlçe Sağlık müdürlüğümüzden böyle bir talebimiz oldu. Bizim için önemli olan insanların sağlıdır. Belediye çalışanlarına bu testi yaptırmak istedik. Çünkü çalışanlarımız insanlarla sürekli temas halinde. Test sonucu pozitif çıkan olursa o personeli eve veya hastaneye göndereceğiz ki belediye binasında da önlem almış olacağız. İnsanların güvende olmalarını hissettirmeye çalışıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için önlemlerimiz devam edecek" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.