lösev

Nevzat Tutucu’ya Meslek Onur Ödülü

Eğitim 27.05.2019 - 08:26, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3786+ kez okundu.
 

Nevzat Tutucu’ya Meslek Onur Ödülü

Tarsus’un en deneyimli Harita Kadastro Mühendisleri arasında yer alan Nevzat Tutucu’ya, ‘meslekte 30 yıl hizmet onur ödülü’ takdim edildi. Meslekte 30 yılını aşan Harita Kadastro Mühendislerine verilen ödül kapsamında, Yıldız Harita Mühendislik Sahibi Nevzat Tutucu’yu, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Tarsus Şubesi Başkanı İbrahim Kızıl ziyaret etti. Ziyarete konuşan Harita Kadastro Mühendisleri Odası Tarsus Temsilcisi İbrahim Kızıl “ Tarsus’un en genç harita mühendisi olarak, Tarsus’un en deneyimli harita mühendisi olan Nevzat Tutucu’ya bu plaketi vermenin gururunu yaşıyorum. Sevgili Nevzat beye meslekte nice yıllar diliyoruz “dedi. Memlekete Hizmette 55 Yıl 1965 Yılında mesleğe başladığını ifade eden Tutucu, “Mesleğe başladığımda heyecanlıydım. Yeni bir mesleğe başlıyorum, yeni bir hayata başlıyorum. Acaba nasıl bir yaşam diye düşünüyordum. O günden bu güne yıllar saniyeler gibi geçti. Tam mesleğe başlayalı 55 yıl oldu. Bu resmiyette 25 yıl özelde de 30 yıl olmak üzere saniye gibi geldi geçti. Doğrusu inanamıyorum. İşte meslek hayatın sonuna geldik. İnşallah bundan sonra hayatımın sonun kadar huzur içerisinde geçiririz” diye konuştu. Nevzat Tutucu Kimdir; 1939 Yılında Tarsus’un Fenk( sanlıca) Köyünden doğdu. İlkokul köyde, Lise ve Ortaokul Adana Erkek Sanat Okulunda, Üniversite Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okudu. 1965 Yılında Mersin Kadastro Müdürlüğü’nde göreve başladı. Sırayla, İstanbul Şile, Erdemli, Silifke, Tarsus Kadastro ve Hatay Kadastro Müdürlüklerinde İdareci olarak görev yaptı. Yıldız Harita Kadastro Mühendislik, Yıldız Hızlı Baskı Merkez ve İBT Medya ‘yı kurdu. Meslekte 55 yılını dolduran Nevzat Tutucu halen görevinin başında.
Tarsus’un en deneyimli Harita Kadastro Mühendisleri arasında yer alan Nevzat Tutucu’ya, ‘meslekte 30 yıl hizmet onur ödülü’ takdim edildi. Meslekte 30 yılını aşan Harita Kadastro Mühendislerine verilen ödül kapsamında, Yıldız Harita Mühendislik Sahibi Nevzat Tutucu’yu, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Tarsus Şubesi Başkanı İbrahim Kızıl ziyaret etti. Ziyarete konuşan Harita Kadastro Mühendisleri Odası Tarsus Temsilcisi İbrahim Kızıl “ Tarsus’un en genç harita mühendisi olarak, Tarsus’un en deneyimli harita mühendisi olan Nevzat Tutucu’ya bu plaketi vermenin gururunu yaşıyorum. Sevgili Nevzat beye meslekte nice yıllar diliyoruz “dedi.
Memlekete Hizmette 55 Yıl 1965 Yılında mesleğe başladığını ifade eden Tutucu, “Mesleğe başladığımda heyecanlıydım. Yeni bir mesleğe başlıyorum, yeni bir hayata başlıyorum. Acaba nasıl bir yaşam diye düşünüyordum. O günden bu güne yıllar saniyeler gibi geçti. Tam mesleğe başlayalı 55 yıl oldu. Bu resmiyette 25 yıl özelde de 30 yıl olmak üzere saniye gibi geldi geçti. Doğrusu inanamıyorum. İşte meslek hayatın sonuna geldik. İnşallah bundan sonra hayatımın sonun kadar huzur içerisinde geçiririz” diye konuştu.
Nevzat Tutucu Kimdir; 1939 Yılında Tarsus’un Fenk( sanlıca) Köyünden doğdu. İlkokul köyde, Lise ve Ortaokul Adana Erkek Sanat Okulunda, Üniversite Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okudu. 1965 Yılında Mersin Kadastro Müdürlüğü’nde göreve başladı. Sırayla, İstanbul Şile, Erdemli, Silifke, Tarsus Kadastro ve Hatay Kadastro Müdürlüklerinde İdareci olarak görev yaptı. Yıldız Harita Kadastro Mühendislik, Yıldız Hızlı Baskı Merkez ve İBT Medya ‘yı kurdu. Meslekte 55 yılını dolduran Nevzat Tutucu halen görevinin başında.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.