lösev

Cumhur İttifakı Çamlıyayla'da İftarda Buluştu

Genel 01.06.2019 - 13:21, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2858+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Çamlıyayla'da İftarda Buluştu

On bir ayın sultanı Ramazan'ın son günlerinde Cumhur İttifakı Çamlıyayla'da iftar sofrasında bir araya geldi. Cumhur ittifakının en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Çamlıyayla'da, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ve vatandaşlar iftar programında buluştu. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Başkanı Ali Rıza Genç, Ak parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.   İftar Programında konuşan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, " Ramazan ayı hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. insanları birleştirip bütünleştiren, maneviyatı güçlendiren "komşusu açken tok yatan bizden değildir" temel ilkesini idrak etmede kolaylık sağlayan önemli bir ay olan bu ayın barış ve huzura bir kez daha vesile olmasını diliyorum.Kurduğumuz iftar sofrasındabir araya gelerek bu manevi hazzı yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Allah bu günleri tekrardan yaşamayı nasip etsin."dedi.   Programda Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Başkanı Ali Rıza Genç Ak parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş ve Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek söz alarak katılım gösteren halkına konuşma yaptılar.  
On bir ayın sultanı Ramazan'ın son günlerinde Cumhur İttifakı Çamlıyayla'da iftar sofrasında bir araya geldi. Cumhur ittifakının en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Çamlıyayla'da, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ve vatandaşlar iftar programında buluştu. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Başkanı Ali Rıza Genç, Ak parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.  
İftar Programında konuşan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, " Ramazan ayı hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. insanları birleştirip bütünleştiren, maneviyatı güçlendiren "komşusu açken tok yatan bizden değildir" temel ilkesini idrak etmede kolaylık sağlayan önemli bir ay olan bu ayın barış ve huzura bir kez daha vesile olmasını diliyorum.Kurduğumuz iftar sofrasındabir araya gelerek bu manevi hazzı yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Allah bu günleri tekrardan yaşamayı nasip etsin."dedi.  
Programda Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Başkanı Ali Rıza Genç Ak parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş ve Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek söz alarak katılım gösteren halkına konuşma yaptılar.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.