lösev

MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin (BH) - BLOK HABER | 16.11.2020 - 09:29, Güncelleme: 16.11.2020 - 17:17 2932+ kez okundu.
 

MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR MERSİN, KIŞIN DA RENGÂRENK BİR ÇİÇEK BAHÇESİ BÜYÜKŞEHİR, KIŞ AYLARI İÇİN 800 BİN ÇİÇEĞİ TOPRAKLA BULUŞTURUYOR Büyükşehir Belediyesi ile Mersin kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Kış mevsimine dayanıklı binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya başlayan Büyükşehir, kentin yeşiline yeşil, güzelliğine güzellik katıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin adet çiçek toprakla buluşturulacak. MERSİN Mersin’de kış sezonu için çiçek dikimi çalışmaları başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kent kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin çiçek toprakla buluşturulacak ve kentte dikimi gerçekleştirilen soğuğa dayanıklı çiçekler ile Mersin kış mevsiminde de rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşecek. Kentin güzelliğine güzellik katılıyor Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde başlattığı çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler ve mesire alanları çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı. Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda Menekşe, Loropetalum, Bodur Alev Çalısı, Gold Taflan, Portakal Nergisi, Muhlanbergia, Kasımpatı gibi kış aylarında dayanıklı kalabilecek çiçekler dikiliyor.  
MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

MERSİN KIŞ AYLARINDA DA ÇİÇEK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

MERSİN, KIŞIN DA RENGÂRENK BİR ÇİÇEK BAHÇESİ

BÜYÜKŞEHİR, KIŞ AYLARI İÇİN 800 BİN ÇİÇEĞİ TOPRAKLA BULUŞTURUYOR

Büyükşehir Belediyesi ile Mersin kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Kış mevsimine dayanıklı binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya başlayan Büyükşehir, kentin yeşiline yeşil, güzelliğine güzellik katıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin adet çiçek toprakla buluşturulacak.

MERSİN

Mersin’de kış sezonu için çiçek dikimi çalışmaları başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kent kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin çiçek toprakla buluşturulacak ve kentte dikimi gerçekleştirilen soğuğa dayanıklı çiçekler ile Mersin kış mevsiminde de rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşecek.

Kentin güzelliğine güzellik katılıyor

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde başlattığı çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler ve mesire alanları çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı.

Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda Menekşe, Loropetalum, Bodur Alev Çalısı, Gold Taflan, Portakal Nergisi, Muhlanbergia, Kasımpatı gibi kış aylarında dayanıklı kalabilecek çiçekler dikiliyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.