lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin (BH) - BLOK HABER | 22.11.2020 - 14:30, Güncelleme: 22.11.2020 - 14:30 2186+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR BÜYÜKŞEHİR’DEN TIRMIL SANAYİ SİTESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI TIRMIL SANAYİ SİTESİ’NİN BOZUK YOLLARI ONARILIYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tırmıl Sanayi Sitesi esnafının üstyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, sanayi sitesi içerisinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları kapsamında deforme olan kısımlarda sıcak asfalt çalışması yaptı. Ekipler, plan ve program dahilinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürecek. MERSİN Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, bölgenin üstyapı sorunlarını gidermek için deforme olan kısımlarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgede bir süredir asfalta hazırlık çalışması gerçekleştiren ekipler, eş zamanlı olarak yol yapım bakım ve onarım faaliyetlerini de yerine getirdi. Her aşamada çalışmalar devam ediyor Büyükşehir ekipleri, il genelinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt, parke, bordür ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra tahrip olan sokaklarda da asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Sorunsuz bir üst yapı için yaz boyunca büyük bir özveriyle çalışan Büyükşehir ekipleri, kent merkezinde sorumluluk alanında bulunan cadde, sokak ve bulvarlarda çalışmalara devam ediyor. Farklı noktalarda üst yapı yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, son olarak Tırmıl Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sanayi içerisinde deforme olan yollara plan ve program dahilinde sıcak asfaltla müdahale eden ekipler, çalışmalarına devam edecek.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN TIRMIL SANAYİ SİTESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

TIRMIL SANAYİ SİTESİ’NİN BOZUK YOLLARI ONARILIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tırmıl Sanayi Sitesi esnafının üstyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, sanayi sitesi içerisinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları kapsamında deforme olan kısımlarda sıcak asfalt çalışması yaptı. Ekipler, plan ve program dahilinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürecek.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, bölgenin üstyapı sorunlarını gidermek için deforme olan kısımlarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgede bir süredir asfalta hazırlık çalışması gerçekleştiren ekipler, eş zamanlı olarak yol yapım bakım ve onarım faaliyetlerini de yerine getirdi.

Her aşamada çalışmalar devam ediyor

Büyükşehir ekipleri, il genelinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt, parke, bordür ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra tahrip olan sokaklarda da asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Sorunsuz bir üst yapı için yaz boyunca büyük bir özveriyle çalışan Büyükşehir ekipleri, kent merkezinde sorumluluk alanında bulunan cadde, sokak ve bulvarlarda çalışmalara devam ediyor.

Farklı noktalarda üst yapı yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, son olarak Tırmıl Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sanayi içerisinde deforme olan yollara plan ve program dahilinde sıcak asfaltla müdahale eden ekipler, çalışmalarına devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.