lösev

Covid19 Nedeniyle Vefat Eden Şehriban Karabulut Bircan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem (BH) - BLOK HABER | 30.11.2020 - 10:21, Güncelleme: 30.11.2020 - 10:21 3220+ kez okundu.
 

Covid19 Nedeniyle Vefat Eden Şehriban Karabulut Bircan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehriban Karabulut Bircan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bircan toprağa verildi.

Şehriban Karabulut Bircan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bircan toprağa verildi. Tarsus'ta koronavirüse yakalanan bir ailenin 4 ferdi, iki hafta içinde ardı ardına yaşamını yitirdi. Ailenin gelini de yaşadığı stres nedeniyle 7 aylık bebeğini kaybetti. Alınan bilgiye göre, Tarsus’ta emlak işiyle uğraşan Murat Karabulut (37), koronavirüse yakalandı. Murat Karabulut’un testinin pozitif çıkması üzerine ailenin diğer fertlerine de test yapıldı. Test sonucunda anne Fadime Karabulut ve kız kardeşi Selda Karabulut’un da pozitif oldukları tespit edildi.  Bu arada Murat Karabulut’un ablası olan Şehriban Karabulut Bircan’ın da koronavirüse yakalandı. ARDI ARDINA YAŞAMLARINI YİTİRDİLER Murat Karabulut, 14 Kasım’da tedavi gördüğü Tarsus Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören anne Fadime Karabulut’ta (65) 16 Kasım’da hayata veda ederek Tarsus Şehir Mezarlığı’nda oğlunun yanına gömüldü.   Kardeş ve annenin yaşamını yitirmesinin acısını yaşarken Karabulut ailesi 24 Kasım’da kız kardeş Selda Karabulut’ta koronavirüsü tedavisi gördüğü hastane ölmesiyle bir acı daha yaşadı.  AİLENİN KABUSU OLDU Vefat eden Murat Karabulut’un 7 aylık hamile eşi Buket Karabulut (32) yaşadığı büyük acı nedeniyle fenalaştı. Bir hafta içinde eşini, kayınvalidesini ve görümcesini kaybeden 7 aylık hamile Buket Karabulut, stres nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının karnında ki erkek çocuğunun öldüğü tespit edilerek sezaryenle alındı. VE ABLA DA HAYATINI KAYBETTİ Ailenin yaşadığı acılara bir yenisi daha eklendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sular İdaresi’nde (MESKİ) çalışan abla Şehriban Karabulut Bircan’da COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Şehriban Karabulut Bircan’da Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Allah rahmet eylesin.
Şehriban Karabulut Bircan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bircan toprağa verildi.

Şehriban Karabulut Bircan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bircan toprağa verildi.

Tarsus'ta koronavirüse yakalanan bir ailenin 4 ferdi, iki hafta içinde ardı ardına yaşamını yitirdi. Ailenin gelini de yaşadığı stres nedeniyle 7 aylık bebeğini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tarsus’ta emlak işiyle uğraşan Murat Karabulut (37), koronavirüse yakalandı. Murat Karabulut’un testinin pozitif çıkması üzerine ailenin diğer fertlerine de test yapıldı. Test sonucunda anne Fadime Karabulut ve kız kardeşi Selda Karabulut’un da pozitif oldukları tespit edildi. 

Bu arada Murat Karabulut’un ablası olan Şehriban Karabulut Bircan’ın da koronavirüse yakalandı.

ARDI ARDINA YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Murat Karabulut, 14 Kasım’da tedavi gördüğü Tarsus Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören anne Fadime Karabulut’ta (65) 16 Kasım’da hayata veda ederek Tarsus Şehir Mezarlığı’nda oğlunun yanına gömüldü.

 

Kardeş ve annenin yaşamını yitirmesinin acısını yaşarken Karabulut ailesi 24 Kasım’da kız kardeş Selda Karabulut’ta koronavirüsü tedavisi gördüğü hastane ölmesiyle bir acı daha yaşadı. 

AİLENİN KABUSU OLDU

Vefat eden Murat Karabulut’un 7 aylık hamile eşi Buket Karabulut (32) yaşadığı büyük acı nedeniyle fenalaştı.

Bir hafta içinde eşini, kayınvalidesini ve görümcesini kaybeden 7 aylık hamile Buket Karabulut, stres nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının karnında ki erkek çocuğunun öldüğü tespit edilerek sezaryenle alındı.

VE ABLA DA HAYATINI KAYBETTİ

Ailenin yaşadığı acılara bir yenisi daha eklendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sular İdaresi’nde (MESKİ) çalışan abla Şehriban Karabulut Bircan’da COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.
Şehriban Karabulut Bircan’da Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Allah rahmet eylesin.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.