lösev

BÜYÜKŞEHİR’DEN YALINAYAK MAHALLESİ’NE ÜST YAPI ÇALIŞMASI

Genel (BH) - BLOK HABER | 02.12.2020 - 08:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 08:58 3219+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN YALINAYAK MAHALLESİ’NE ÜST YAPI ÇALIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TOROSLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı asfalt çalışmalarına Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi’nde devam ediyor. Çiftçiler Caddesi’nde sürdürülen çalışmada ihtiyaç duyulan noktalarda yolu genişleten ekipler, kaldırımları da onarıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yürüttükleri yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kentin yüzünü daha da güzelleştiriyor. Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi, Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırımları da onarıyor. Caddede ihtiyaç olan yerlerde yol genişletme çalışması yapan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayabilmek için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacı da gideriliyor Büyükşehir, sorunsuz bir ulaşım için muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını yönlendiriyor. Ekipler, kent genelinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yol ve yaya güvenliğini sağlamak adına kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacını da gideriyor.         
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TOROSLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı asfalt çalışmalarına Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi’nde devam ediyor. Çiftçiler Caddesi’nde sürdürülen çalışmada ihtiyaç duyulan noktalarda yolu genişleten ekipler, kaldırımları da onarıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yürüttükleri yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kentin yüzünü daha da güzelleştiriyor.

Toroslar İlçesi Yalınayak Mahallesi, Çiftçiler Caddesi’nde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırımları da onarıyor. Caddede ihtiyaç olan yerlerde yol genişletme çalışması yapan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayabilmek için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacı da gideriliyor

Büyükşehir, sorunsuz bir ulaşım için muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını yönlendiriyor. Ekipler, kent genelinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yol ve yaya güvenliğini sağlamak adına kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacını da gideriyor.         

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.