lösev

Mezitli üçüncü kez tablet dağıttı

Genel 09.12.2020 - 19:01, Güncelleme: 09.12.2020 - 19:01 2364+ kez okundu.
 

Mezitli üçüncü kez tablet dağıttı

Mezitli üçüncü kez tablet dağıttı

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet kazandırma projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Mezitli Soroptimist Kulübü üyelerinin bağışladığı tabletler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından öğrencilere dağıtıldı. Korona Virüsü tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılıma izin verildiği törende, tabletlerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Törene, Başkan Tarhan’ın yanı sıra öğrenciler, aileleri ve meclis üyeleri de katıldı. Çocukların eğitime ulaşmasının önündeki tüm engellerin kaldırılması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Elimizden geldiği ölçüde çocuklarımızın eğitim almasının önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Hiç kütüphanesi olmayan Mezitli’ye başta Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane ve Gençlik Kültür evinde olmak üzere onlarca kütüphane kazandırdık. Çevre köylerde oturan kız öğrencilerimizin barınabilmesi için kısıtlı miktarda da olsa öğrenci evi oluşturduk. Okullarımızdan gelen yardım taleplerini en hızlı biçimde yerine getirdik. On binlerce kitap dağıtarak okuma alışkanlığını artırmaya çalıştık. Tüm bunların yanında son dönemde yaşanan korona virüsü nedeniyle eğitimden uzak kalan öğrencilerimize tablet ulaştırmak için kolları sıvadık. Sağ olsunlar her zaman yanımızda olan hayırseverlerimiz ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün değerli üyeleri yine işe el atarak çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrencimizin tablete kavuşmasını sağladı. Gönül isterdi ki onlarla birlikte çocuklarımıza bu tabletleri verelim ve bu sevince birlikte ortak olalım. Ancak yaşadığımız korona virüs nedeniyle hem çocuklarımızı hem de hayırseverlerimizi korumak adına dar bir katılımla bu töreni gerçekleştirmek zorunda kaldık. Tüm çocuklarımız adına hepsine teşekkür ederiz.” dedi.
Mezitli üçüncü kez tablet dağıttı

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet kazandırma projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Mezitli Soroptimist Kulübü üyelerinin bağışladığı tabletler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından öğrencilere dağıtıldı. Korona Virüsü tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılıma izin verildiği törende, tabletlerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Törene, Başkan Tarhan’ın yanı sıra öğrenciler, aileleri ve meclis üyeleri de katıldı.
Çocukların eğitime ulaşmasının önündeki tüm engellerin kaldırılması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tarhan,

“Elimizden geldiği ölçüde çocuklarımızın eğitim almasının önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Hiç kütüphanesi olmayan Mezitli’ye başta Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane ve Gençlik Kültür evinde olmak üzere onlarca kütüphane kazandırdık. Çevre köylerde oturan kız öğrencilerimizin barınabilmesi için kısıtlı miktarda da olsa öğrenci evi oluşturduk. Okullarımızdan gelen yardım taleplerini en hızlı biçimde yerine getirdik. On binlerce kitap dağıtarak okuma alışkanlığını artırmaya çalıştık. Tüm bunların yanında son dönemde yaşanan korona virüsü nedeniyle eğitimden uzak kalan öğrencilerimize tablet ulaştırmak için kolları sıvadık. Sağ olsunlar her zaman yanımızda olan hayırseverlerimiz ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün değerli üyeleri yine işe el atarak çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrencimizin tablete kavuşmasını sağladı. Gönül isterdi ki onlarla birlikte çocuklarımıza bu tabletleri verelim ve bu sevince birlikte ortak olalım. Ancak yaşadığımız korona virüs nedeniyle hem çocuklarımızı hem de hayırseverlerimizi korumak adına dar bir katılımla bu töreni gerçekleştirmek zorunda kaldık. Tüm çocuklarımız adına hepsine teşekkür ederiz.”

dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.