lösev

BAŞKAN BOZDOĞAN “ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Genel (BH) - BLOK HABER | 10.12.2020 - 17:07, Güncelleme: 10.12.2020 - 17:07 2310+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN “ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

YILLARDIR İHMAL EDİLEN YOLLAR ASFLATLA BULUŞUYOR

Tarsus’un kırsal mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgesinin senelerdir asfalt yol sorunu yaşadığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Geçmişten bugüne kadar gelen bu aksaklıkların çözüme kavuşturulması için 24 saat esasına göre çalışıyoruz.  Asfaltlama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi. BOZDOĞAN “ASFALT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ” Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerlerde ve kent merkezinde bozuk olan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor. Kent sınırları içinde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem kent merkezindeki, hem kırsal mahallelerdeki ara sokakları tek tek asfaltlıyor. Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu ve güvenli sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar” dedi.  
YILLARDIR İHMAL EDİLEN YOLLAR ASFLATLA BULUŞUYOR

Tarsus’un kırsal mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgesinin senelerdir asfalt yol sorunu yaşadığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Geçmişten bugüne kadar gelen bu aksaklıkların çözüme kavuşturulması için 24 saat esasına göre çalışıyoruz.  Asfaltlama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

BOZDOĞAN “ASFALT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerlerde ve kent merkezinde bozuk olan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Kent sınırları içinde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem kent merkezindeki, hem kırsal mahallelerdeki ara sokakları tek tek asfaltlıyor.

Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu ve güvenli sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar” dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.