lösev

ELVANLI’YA 13,5 KİLOMETRELİK YENİ İÇMESUYU HATTI DÖŞENİYOR

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 17.12.2020 - 14:45, Güncelleme: 17.12.2020 - 15:28 3051+ kez okundu.
 

ELVANLI’YA 13,5 KİLOMETRELİK YENİ İÇMESUYU HATTI DÖŞENİYOR

ELVANLI’NIN İÇMESUYU SORUNU SON BULUYOR

Erdemli ilçesinin Elvanlı Mahallesi’nde eski şebeke hatlarını yenileyen MESKİ, mahalle sakinlerinin yaşadığı içmesuyu sorununa çözüm olacak projede sona yaklaştı. Yapılacak depo onarımı çalışması ile de mahallede yaşanan kayıp-kaçağın önüne geçiliyor.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Erdemli İlçesi Elvanlı Mahallesi’nin içmesuyu sorununun çözümü için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.   Elvanlı’ya 13 bin 500 metre içmesuyu hattı kazandırılıyor   MESKİ’nin eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş ve arızalara sebep olan içmesuyu hatlarını yenileme çalışmaları devam ediyor. Elvanlı Mahallesi’nde içmesuyu şebekesinin çok eski ve yıpranmış olmasından dolayı arızalar meydana geliyor, buna bağlı olarak mahallede su kaybı ve su kesintileri yaşanıyordu. MESKİ tarafından yapımına devam edilen ve yatırım bedeli 1 milyon 840 bin lira olan içmesuyu imalatları kapsamında Ø280, Ø250, Ø180, Ø160, Ø140, Ø125, Ø110 ve Ø90 milimetre çaplarında yaklaşık 13 bin 500 metre içmesuyu şebeke hattının döşenmesi çalışması kısa sürede tamamlanacak.   Ayrıca, 1 adet 200 metreküplük B.A.G. depo onarımı ile su kaçaklarının önüne geçiliyor. MESKİ çalışmasının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar son bulacak.  
ELVANLI’NIN İÇMESUYU SORUNU SON BULUYOR

Erdemli ilçesinin Elvanlı Mahallesi’nde eski şebeke hatlarını yenileyen MESKİ, mahalle sakinlerinin yaşadığı içmesuyu sorununa çözüm olacak projede sona yaklaştı. Yapılacak depo onarımı çalışması ile de mahallede yaşanan kayıp-kaçağın önüne geçiliyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Erdemli İlçesi Elvanlı Mahallesi’nin içmesuyu sorununun çözümü için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

 

Elvanlı’ya 13 bin 500 metre içmesuyu hattı kazandırılıyor

 

MESKİ’nin eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş ve arızalara sebep olan içmesuyu hatlarını yenileme çalışmaları devam ediyor. Elvanlı Mahallesi’nde içmesuyu şebekesinin çok eski ve yıpranmış olmasından dolayı arızalar meydana geliyor, buna bağlı olarak mahallede su kaybı ve su kesintileri yaşanıyordu. MESKİ tarafından yapımına devam edilen ve yatırım bedeli 1 milyon 840 bin lira olan içmesuyu imalatları kapsamında Ø280, Ø250, Ø180, Ø160, Ø140, Ø125, Ø110 ve Ø90 milimetre çaplarında yaklaşık 13 bin 500 metre içmesuyu şebeke hattının döşenmesi çalışması kısa sürede tamamlanacak.

 

Ayrıca, 1 adet 200 metreküplük B.A.G. depo onarımı ile su kaçaklarının önüne geçiliyor. MESKİ çalışmasının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar son bulacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.