lösev

Mersinli gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 18.12.2020 - 13:01, Güncelleme: 18.12.2020 - 13:27 2609+ kez okundu.
 

Mersinli gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

Mersinli gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti. Mersin’de yerel yayın yapan Sun Radyo-TV, Radyo Metropol ve Mersin Üniversitesinde basın danışmanı olarak uzun yıllar kente emek veren 56 yaşındaki Recep Yıldırım, annesinin korona virüse yakalanmasının ardından rahatsızlanınca 6 Aralık tarihinde Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve nefes almakta güçlük çeken Yıldırım, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yıldırım, hastanede 12 gündür verdiği mücadeleyi bu sabah kaybederek yaşama veda etti. Yıldırım’ın annesi 75 yaşındaki Meryem Yıldırım da korona virüse yakalanmış ve 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti. Recep Yıldırım, bugün annesinin toprağa verildiği Güneykent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
Mersinli gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.
Mersin’de yerel yayın yapan Sun Radyo-TV, Radyo Metropol ve Mersin Üniversitesinde basın danışmanı olarak uzun yıllar kente emek veren 56 yaşındaki Recep Yıldırım, annesinin korona virüse yakalanmasının ardından rahatsızlanınca 6 Aralık tarihinde Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve nefes almakta güçlük çeken Yıldırım, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yıldırım, hastanede 12 gündür verdiği mücadeleyi bu sabah kaybederek yaşama veda etti.
Yıldırım’ın annesi 75 yaşındaki Meryem Yıldırım da korona virüse yakalanmış ve 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.
Recep Yıldırım, bugün annesinin toprağa verildiği Güneykent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.