lösev

Mersin'de Bazı Hayvanat Bahçesi ve Barınaklar Ziyarete Kapatıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2020 - 16:38, Güncelleme: 18.12.2020 - 16:38 3054+ kez okundu.
 

Mersin'de Bazı Hayvanat Bahçesi ve Barınaklar Ziyarete Kapatıldı

Mersin'de Bazı Hayvanat Bahçesi ve Barınaklar Ziyarete Kapatıldı

Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 Ocak 2021’e kadar ziyaretçilere kapalı olacak. Ekipler, Doğa Parkı ile bakımevleri kapalı olduğu sürede temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmetlerinin yanı sıra fiziki şartların iyileştirilmesi için de çalışmalar yapacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçilere kapalı olacak. Yeni normalleşme sürecine geçilmesinin ardından 8 Haziran’dan itibaren kapılarını açan ve maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile bakımevleri, Koronavirüs salgını nedeniyle Kasım ayında alınan yeni tedbirler kapsamında yeniden ziyarete kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin virüsün toplum sağlığına oluşturduğu riski en az indirme ve sosyal izolasyonu sağlama amacıyla aldığı karar doğrultusunda, Doğa Parkı ve bakımevleri 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçi kabul etmeyecek. Ekipler, ziyaretçi kabul edilmediği süre boyunca detaylı bir şekilde temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmeti gerçekleştirecek. Ekipler ayrıca farklı türden hayvanların yaşadığı Doğa Parkı ile bakımevlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de çalışmalar yürütecek.
Mersin'de Bazı Hayvanat Bahçesi ve Barınaklar Ziyarete Kapatıldı

Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 Ocak 2021’e kadar ziyaretçilere kapalı olacak.

Ekipler, Doğa Parkı ile bakımevleri kapalı olduğu sürede temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmetlerinin yanı sıra fiziki şartların iyileştirilmesi için de çalışmalar yapacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçilere kapalı olacak.

Yeni normalleşme sürecine geçilmesinin ardından 8 Haziran’dan itibaren kapılarını açan ve maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile bakımevleri, Koronavirüs salgını nedeniyle Kasım ayında alınan yeni tedbirler kapsamında yeniden ziyarete kapatıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin virüsün toplum sağlığına oluşturduğu riski en az indirme ve sosyal izolasyonu sağlama amacıyla aldığı karar doğrultusunda, Doğa Parkı ve bakımevleri 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçi kabul etmeyecek.

Ekipler, ziyaretçi kabul edilmediği süre boyunca detaylı bir şekilde temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmeti gerçekleştirecek.

Ekipler ayrıca farklı türden hayvanların yaşadığı Doğa Parkı ile bakımevlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de çalışmalar yürütecek.




Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.