lösev

SU BASKININDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 21.12.2020 - 16:01, Güncelleme: 21.12.2020 - 16:01 2044+ kez okundu.
 

SU BASKININDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK

AKDENİZ'DE SU BASKINLARINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK

 Akdeniz Belediyesi, kentte birkaç gün önce etkili olan yağışlar sonucu oluşan su baskınlarından etkilenen mağdur vatandaşların yaralarını sarıyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, geçtiğimiz günlerde kentte yaşanan güçlü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen yağmur suyu ve kanalizasyon suyu baskınlarında zarar gören ilçe sakinlerinin yardımına koştu. Müdürlüğe bağlı ekipler, evlerini taşan yağmur suları veya tıkanan kanalizasyonlardan gelen su basan vatandaşların evi ile eşyalarının temizliğini ve hijyenini gerçekleştirdi. Ayrıca maddi manevi mağduriyet yaşayan vatandaşlara acil gıda paketleri ekipler tarafından teslim edildi. Öte yandan müdürlük bünyesinde görevli psikolog ve sosyolog da mağdur olan bu vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip not aldı, ayrıca manevi anlamda destek vermeye çalıştı.
AKDENİZ'DE SU BASKINLARINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK

 Akdeniz Belediyesi, kentte birkaç gün önce etkili olan yağışlar sonucu oluşan su baskınlarından etkilenen mağdur vatandaşların yaralarını sarıyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, geçtiğimiz günlerde kentte yaşanan güçlü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen yağmur suyu ve kanalizasyon suyu baskınlarında zarar gören ilçe sakinlerinin yardımına koştu.

Müdürlüğe bağlı ekipler, evlerini taşan yağmur suları veya tıkanan kanalizasyonlardan gelen su basan vatandaşların evi ile eşyalarının temizliğini ve hijyenini gerçekleştirdi. Ayrıca maddi manevi mağduriyet yaşayan vatandaşlara acil gıda paketleri ekipler tarafından teslim edildi.

Öte yandan müdürlük bünyesinde görevli psikolog ve sosyolog da mağdur olan bu vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip not aldı, ayrıca manevi anlamda destek vermeye çalıştı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.