lösev

TARSUS'TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş (BH) - BLOK HABER | 22.12.2020 - 10:09, Güncelleme: 22.12.2020 - 14:06 3125+ kez okundu.
 

TARSUS'TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

TARSUS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE GRUP AMİRLİĞİ UYUŞTURUCU MÜCADELESİ

Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince  yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında O. D. isimli bir şahsın  üzerinden  2 adet sentetik hap ve bir miktar sentetik toz (Bonzai) uyuşturucu maddesi çıkması üzerine konuyu derinleştiren narkotik ekipleri şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığı tespit edilen A. K. Y.  ile suç ortaklarından Ö.B, T. B ve  H.Y yakalndı. Şahıslarla birlikte, -1.33 gram Metamfetamin, -110 adet Sentetik hap, -1.49 gram Sentetik Kannabinoid (Toz Bonzai), -0.92 gram Esrar, -1 adet ruhsatsız Smith Wesson 7.65 mm tabanca, -1 adet ruhsatsız Sig Sauer 7.65  tabanca, 15 adet fişek, -1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet fişek, -Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 13500 ₺ para ile yakalanmıştır. Şahıslar gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece H.Y, T. B ve Ö. B.N adli kontrol şartıyla serbest kalmış, A. K. Y. Tutuklanmıştır.  
TARSUS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE GRUP AMİRLİĞİ UYUŞTURUCU MÜCADELESİ

Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince  yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında O. D. isimli bir şahsın  üzerinden  2 adet sentetik hap ve bir miktar sentetik toz (Bonzai) uyuşturucu maddesi çıkması üzerine konuyu derinleştiren narkotik ekipleri şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığı tespit edilen A. K. Y.  ile suç ortaklarından Ö.B, T. B ve  H.Y yakalndı.

Şahıslarla birlikte,

-1.33 gram Metamfetamin,

-110 adet Sentetik hap,

-1.49 gram Sentetik Kannabinoid (Toz Bonzai),

-0.92 gram Esrar,

-1 adet ruhsatsız Smith Wesson 7.65 mm tabanca,

-1 adet ruhsatsız Sig Sauer 7.65  tabanca, 15 adet fişek,

-1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet fişek,

- Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 13500 ₺ para ile yakalanmıştır.

Şahıslar gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece H.Y, T. B ve Ö. B.N adli kontrol şartıyla serbest kalmış,

A. K. Y. Tutuklanmıştır.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.