lösev

Ahır yandı, 12 ton buğday, bin 200 adet saman balyası kül oldu

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 23.12.2020 - 17:18, Güncelleme: 23.12.2020 - 17:18 3005+ kez okundu.
 

Ahır yandı, 12 ton buğday, bin 200 adet saman balyası kül oldu

Çiftlikköy ilçesine bağlı Denizçalı köyündeki bir çiftliğin ahırında meydana gelen yangında 12 ton buğday, bin 200 adet saman balyası kül oldu.Davut Ulukaya’a ait ahırdaki elektrik kablosundan dolayı meydana gelen yangın kısa sürede bütün ahıra yayıldı. Yangını fark eden Ulukaya, ahırdaki 3 büyükbaş ve 68 küçükbaş hayvanı zorlukla dışarı çıkarttı. Yangına Taşköprü ve Çiftlikköy itfaiye ekipleri müdahale etti. Kontrol atına alınan yangın söndürüldü. Yangında ahırda bulunan 12 ton buğdayın yanı sıra bin 200 adet de saman balyası kül oldu. Besici Davut Ulukaya, kış ayları için depoladığı yemlerin yanışını üzüntü içinde izledi. Jandarmanın yangınla alakalı tahkikatı sürüyor.
Çiftlikköy ilçesine bağlı Denizçalı köyündeki bir çiftliğin ahırında meydana gelen yangında 12 ton buğday, bin 200 adet saman balyası kül oldu.
Davut Ulukaya’a ait ahırdaki elektrik kablosundan dolayı meydana gelen yangın kısa sürede bütün ahıra yayıldı. Yangını fark eden Ulukaya, ahırdaki 3 büyükbaş ve 68 küçükbaş hayvanı zorlukla dışarı çıkarttı. Yangına Taşköprü ve Çiftlikköy itfaiye ekipleri müdahale etti. Kontrol atına alınan yangın söndürüldü. Yangında ahırda bulunan 12 ton buğdayın yanı sıra bin 200 adet de saman balyası kül oldu. Besici Davut Ulukaya, kış ayları için depoladığı yemlerin yanışını üzüntü içinde izledi. Jandarmanın yangınla alakalı tahkikatı sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.