lösev

Rafael,Okan Buruk ve İrfan Can kırmızı kart gördü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 09:06, Güncelleme: 24.12.2020 - 09:06 2329+ kez okundu.
 

Rafael,Okan Buruk ve İrfan Can kırmızı kart gördü

Rafael,Okan Buruk ve İrfan Can kırmızı kart gördü

Başakşehir -Fenerbahçe  maçının hakemi Bahattin Şimşek, 2 dakika içinde Rafael, Okan Buruk ve İrfan Can'a kırmızı kart gösterdi. Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Fenerbahçe,Başakşehir'i ağırladı. Oldukça gergin geçen mücadelenin 2. yarısında kırmızı kartlar havada uçuşurken mücadeleden Fenerbahçe 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. 5 DAKİKADA 3 KIRMIZI KART İlk olarak Rafael'e rakibine faul yaptığını söyleyerek sarı kart gösteren hakem Bahattin Şimşek, Brezilyalı sağ bek sinirlenip topa vurunca 2. sarı karttan kırmızı kart gösterdi. OKAN BURUK DA ATILDI Konuk ekipte pozisyona itiraz eden teknik direktör Okan Buruk da yardımcı hakemin elini itince kırmızı kart gördü. Buruk kalan dakikaları tribünden takip etti. Buruk'un ardından oyundan atılan 3. isim ise İrfan Can oldu. Daha önce sarı kartı olan milli futbolcu, itiraz sonucu 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Böylece Başakşehir 5 dakika içinde 3 kırmızı kart görmüş oldu.  
Rafael,Okan Buruk ve İrfan Can kırmızı kart gördü

Başakşehir -Fenerbahçe  maçının hakemi Bahattin Şimşek, 2 dakika içinde Rafael, Okan Buruk ve İrfan Can'a kırmızı kart gösterdi.
Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Fenerbahçe,Başakşehir'i ağırladı.
Oldukça gergin geçen mücadelenin 2. yarısında kırmızı kartlar havada uçuşurken mücadeleden Fenerbahçe 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

5 DAKİKADA 3 KIRMIZI KART

İlk olarak Rafael'e rakibine faul yaptığını söyleyerek sarı kart gösteren hakem Bahattin Şimşek, Brezilyalı sağ bek sinirlenip topa vurunca 2. sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

OKAN BURUK DA ATILDI

Konuk ekipte pozisyona itiraz eden teknik direktör Okan Buruk da yardımcı hakemin elini itince kırmızı kart gördü. Buruk kalan dakikaları tribünden takip etti.

Buruk'un ardından oyundan atılan 3. isim ise İrfan Can oldu.

Daha önce sarı kartı olan milli futbolcu, itiraz sonucu 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Böylece Başakşehir 5 dakika içinde 3 kırmızı kart görmüş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.