lösev

Tofaş Üretime Ara Veriyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 09:17, Güncelleme: 24.12.2020 - 11:57 2138+ kez okundu.
 

Tofaş Üretime Ara Veriyor

Tofaş, Bursa’daki fabrikasında envanter sayımı sebebiyle 13 gün üretime ara vereceğini açıkladı.

Tofaş, Bursa’daki fabrikasında envanter sayımı sebebiyle 13 gün üretime ara vereceğini açıkladı. Bu kapsamda 31 Aralık ile 12 Ocak arasında fabrikada üretim olmayacak. Fabrika 13 Ocak’ta yeniden faaliyete geçecek. Şirketin dün akşam KAP’a yaptığı açıklamaya göre fabrika 13 Ocak’ta tekrar üretime başlayacak. Fabrikanın açıldığı 1971 yılından bu yana Bursa’da faaliyet gösteren Tofaş yerli üretim otomobilleri bünyesinde barındırıyor. Bursa’daki fabrikada Fiat Egea, Doblo, Fiorino gibi modeller üretiliyor. Bursa’nın ikinci, Türkiye’nin ise 6. büyük sanayi kuruluşu Tofaş, yılda 400 bin araçlık üretim kapasitesine ve 9 bin 481 çalışana sahip bulunuyor.
Tofaş, Bursa’daki fabrikasında envanter sayımı sebebiyle 13 gün üretime ara vereceğini açıkladı.

Tofaş, Bursa’daki fabrikasında envanter sayımı sebebiyle 13 gün üretime ara vereceğini açıkladı. Bu kapsamda 31 Aralık ile 12 Ocak arasında fabrikada üretim olmayacak. Fabrika 13 Ocak’ta yeniden faaliyete geçecek.
Şirketin dün akşam KAP’a yaptığı açıklamaya göre fabrika 13 Ocak’ta tekrar üretime başlayacak.
Fabrikanın açıldığı 1971 yılından bu yana Bursa’da faaliyet gösteren Tofaş yerli üretim otomobilleri bünyesinde barındırıyor. Bursa’daki fabrikada Fiat Egea, Doblo, Fiorino gibi modeller üretiliyor. Bursa’nın ikinci, Türkiye’nin ise 6. büyük sanayi kuruluşu Tofaş, yılda 400 bin araçlık üretim kapasitesine ve 9 bin 481 çalışana sahip bulunuyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.