lösev

ÇAMLIYAYLA KAYMAKAMI FERHAT ALTAY , VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Çamlıyayla (BH) - BLOK HABER | 03.02.2021 - 17:27, Güncelleme: 03.02.2021 - 19:36 6818+ kez okundu.
 

ÇAMLIYAYLA KAYMAKAMI FERHAT ALTAY , VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Mersin’in yaylalık ilçelerinden Çamlıyayla kaymakamı Ferhat Altay’ın tayini çıktı.

Mersin’in yaylalık ilçelerinden Çamlıyayla kaymakamı Ferhat  Altay’ın tayini çıktı. Yaklaşık 5 aydır  Çamlıyayla ilçesinde görev yapan Altay  kısa sürede sağlıktan eğitime, Vakıf hizmetlerine kadar önemli hizmetler yaparak halkla bütünleşti. Görev süresinde  ilçeye bağlı tüm köyleri (mahalleleri) gezerek halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten kaymakam Altay’ı yeni görev yeri henüz netlik kazanmazken, kaymakam Altay Çamlıyayla ve Tarsus’ta veda ziyaretlerinde bulundu. MEDYAD’ı da ziyaret eden Kaymakam Altay, başkan Okan Çalışkan ile başkan yardımcıları Yakup Boncuk ve Ersoy Yalçın ile görüşerek yerel basına görev süresince gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Altay “Yerel basın halkın sesi, gözü dilidir ve bizim için çok önemlidir. Sizlerde bir nevi kamu görevi yapıyorsunuz. Emekleriniz ve hizmetleriniz, destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi. Veda ziyaretinde MEDYAD başkanı Okan Çalışkan, kaymakam Altay’a Osmanlı tuğralı plaket hediye etti.
Mersin’in yaylalık ilçelerinden Çamlıyayla kaymakamı Ferhat Altay’ın tayini çıktı.

Mersin’in yaylalık ilçelerinden Çamlıyayla kaymakamı Ferhat  Altay’ın tayini çıktı.

Yaklaşık 5 aydır  Çamlıyayla ilçesinde görev yapan Altay  kısa sürede sağlıktan eğitime, Vakıf hizmetlerine kadar önemli hizmetler yaparak halkla bütünleşti. Görev süresinde  ilçeye bağlı tüm köyleri (mahalleleri) gezerek halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten kaymakam Altay’ı yeni görev yeri henüz netlik kazanmazken, kaymakam Altay Çamlıyayla ve Tarsus’ta veda ziyaretlerinde bulundu. MEDYAD’ı da ziyaret eden Kaymakam Altay, başkan Okan Çalışkan ile başkan yardımcıları Yakup Boncuk ve Ersoy Yalçın ile görüşerek yerel basına görev süresince gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Altay

“Yerel basın halkın sesi, gözü dilidir ve bizim için çok önemlidir. Sizlerde bir nevi kamu görevi yapıyorsunuz. Emekleriniz ve hizmetleriniz, destekleriniz için teşekkür ederim.”

dedi.

Veda ziyaretinde MEDYAD başkanı Okan Çalışkan, kaymakam Altay’a Osmanlı tuğralı plaket hediye etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.