lösev

ACİL DURUM EKİPLERİNE ÖNCE EĞİTİM SONRA TATBİKAT

Mersin (BH) - BLOK HABER | 04.02.2021 - 10:27, Güncelleme: 04.02.2021 - 10:27 3647+ kez okundu.
 

ACİL DURUM EKİPLERİNE ÖNCE EĞİTİM SONRA TATBİKAT

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde tüm daire başkanlıklarında oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine, acil durum eğitimi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde tüm daire başkanlıklarında oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine, acil durum eğitimi verildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda 135 Acil Durum Ekip üyesinin katıldığı eğitimin ardından acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde farklı zamanlarda yapılan arama-kurtarma, tahliye acil durum tatbikatlarına toplam 333 personel katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik eğitim programlarına devam ediyor. Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine ve personele yönelik, acil durumlar karşısında güvenli tahliye ve alınabilecek önlemler hakkında eğitim verildi.  Büyükşehir Belediyesi’nin 7 farklı biriminde yapılan acil durum tatbikatlarına 333 personel katılım sağladı. Eğitim, Kongre ve Sergi Sarayı’nda Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ve ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında yapıldı. Acil Durum Ekip üyesi 135 personel, yapılan eğitimin ardından acil durumlarda arama-kurtarma, tahliye tatbikatına katıldı. 333 personel tatbikata katıldı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde Büyükşehir Belediyesi’nin 7 farklı biriminde yapılan program kapsamında ise İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından acil durumlarda arama-kurtarma, tahliye ve ilkyardım durumunda oluşabilecek tehlikeler ve bu tehlikeler karşısında alınacak tedbirler anlatılarak personel bilinçlendirildi. Aşhane’de 23, Makine İkmal Sahası’nda 85, Kongre ve Sergi Sarayı’nda 60, Fidanlık’ta 49, Mersin Hal Kompleksi’nde 49, Yol Asfalt Şantiyesinde 27, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde 40 olmak üzere toplam 333 personel arama-kurtarma, tahliye acil durum tatbikatına katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde tüm daire başkanlıklarında oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine, acil durum eğitimi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde tüm daire başkanlıklarında oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine, acil durum eğitimi verildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda 135 Acil Durum Ekip üyesinin katıldığı eğitimin ardından acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde farklı zamanlarda yapılan arama-kurtarma, tahliye acil durum tatbikatlarına toplam 333 personel katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik eğitim programlarına devam ediyor. Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Acil Durum Ekip üyelerine ve personele yönelik, acil durumlar karşısında güvenli tahliye ve alınabilecek önlemler hakkında eğitim verildi.  Büyükşehir Belediyesi’nin 7 farklı biriminde yapılan acil durum tatbikatlarına 333 personel katılım sağladı.

Eğitim, Kongre ve Sergi Sarayı’nda Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ve ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında yapıldı. Acil Durum Ekip üyesi 135 personel, yapılan eğitimin ardından acil durumlarda arama-kurtarma, tahliye tatbikatına katıldı.

333 personel tatbikata katıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde Büyükşehir Belediyesi’nin 7 farklı biriminde yapılan program kapsamında ise İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından acil durumlarda arama-kurtarma, tahliye ve ilkyardım durumunda oluşabilecek tehlikeler ve bu tehlikeler karşısında alınacak tedbirler anlatılarak personel bilinçlendirildi.

Aşhane’de 23, Makine İkmal Sahası’nda 85, Kongre ve Sergi Sarayı’nda 60, Fidanlık’ta 49, Mersin Hal Kompleksi’nde 49, Yol Asfalt Şantiyesinde 27, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde 40 olmak üzere toplam 333 personel arama-kurtarma, tahliye acil durum tatbikatına katıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.