lösev

Binbaşı Marım’dan TSO’ya ziyaret

Genel (BH) - BLOK HABER | 12.02.2021 - 16:56, Güncelleme: 12.02.2021 - 16:56 3788+ kez okundu.
 

Binbaşı Marım’dan TSO’ya ziyaret

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Binbaşı Marım, jandarma teşkilatına katkılarından dolayı Tarsus TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’a plaket takdim etti.   Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı konuk etti. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından ağırlanan Binbaşı Marım misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, ‘’Tarsus ekonomisi, ticari ve sosyal yaşamı için çalışmalarını taktirle izlediğimiz Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği noktasında da kurumlarla diyalogu açısından dikkat çekiyor. Yöneticileri başta olmak üzere kurumun tüm temsilcilerini kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’’dedi.   Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da kent ve bölge ekonomisi ile ilgili devam eden faaliyetler hakkında bilgi vererek, Binbaşı Marım'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.    
Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Binbaşı Marım, jandarma teşkilatına katkılarından dolayı Tarsus TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’a plaket takdim etti.

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı konuk etti. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından ağırlanan Binbaşı Marım misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, ‘’ Tarsus ekonomisi, ticari ve sosyal yaşamı için çalışmalarını taktirle izlediğimiz Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği noktasında da kurumlarla diyalogu açısından dikkat çekiyor. Yöneticileri başta olmak üzere kurumun tüm temsilcilerini kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’’dedi.

 

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da kent ve bölge ekonomisi ile ilgili devam eden faaliyetler hakkında bilgi vererek, Binbaşı Marım'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.