lösev

Mezitli Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Soğan Dağıttı

Mezitli (BH) - BLOK HABER | 18.02.2021 - 10:30, Güncelleme: 18.02.2021 - 10:30 4325+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Soğan Dağıttı

Mezitli Belediyesi, bir hayırsever desteği ile vatandaşlara soğan yardımında bulundu.

Mezitli Belediyesi, bir hayırsever desteği ile vatandaşlara soğan yardımında bulundu. Hayırsever bir iş insanı tarafından Mezitli Belediyesine bağışlanan soğanlar görevliler tarafından Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan soğanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.   ‘GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ NEDENİYLE ÇARŞIYA ÇIKAMAZ OLDUK’ Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sıtkı Tan ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Develi’nin de eşlik ettiği soğan dağıtımı nedeniyle teşekkürlerini ileten vatandaşlar, “Özellikle pandemi döneminde gıda fiyatlarında yaşanan yoğun artış nedeniyle çarşıya çıkamaz hale geldik. Başkanımız bizi düşünerek hayırsever bir iş insanımızın bağışladığı soğanları bizlere ulaştırdı. Belediye ekiplerimiz, daha önce de karpuz, süt, cips gibi yardımları bizlere ulaştırmıştı. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere hayırsever iş insanımıza ve emek veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” dediler.   ‘PAYLAŞMA GELENEĞİ MEZİTLİ’NİN DOĞASINDA VAR’ Mezitli’de iyiliğin bulaşıcı olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Büyük Mezitli ailesi elinden ne gelirse, gönlünden ne koparsa paylaşma geleneğine sahiptir. Hayırsever iş insanının desteği ilevatandaşlarımıza mutfağımızın temel ihtiyacı olan soğan dağıtıyoruz. Tabi çiftçimizi de korumamız lazım. Çiftçinin de ektiği ürünün hakkını alması lazım. Ama vatandaşında alabileceği noktada olması lazım. Değerli iş insanımız böylesi bir yardımda bulundu. Bize de sadece bizlere ulaştırılan bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak düştü. Hayırsever vatandaşımıza vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Mezitli Belediyesi, bir hayırsever desteği ile vatandaşlara soğan yardımında bulundu.

Mezitli Belediyesi, bir hayırsever desteği ile vatandaşlara soğan yardımında bulundu. Hayırsever bir iş insanı tarafından Mezitli Belediyesine bağışlanan soğanlar görevliler tarafından Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan soğanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

‘GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ NEDENİYLE ÇARŞIYA ÇIKAMAZ OLDUK’

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sıtkı Tan ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Develi’nin de eşlik ettiği soğan dağıtımı nedeniyle teşekkürlerini ileten vatandaşlar,

“Özellikle pandemi döneminde gıda fiyatlarında yaşanan yoğun artış nedeniyle çarşıya çıkamaz hale geldik. Başkanımız bizi düşünerek hayırsever bir iş insanımızın bağışladığı soğanları bizlere ulaştırdı. Belediye ekiplerimiz, daha önce de karpuz, süt, cips gibi yardımları bizlere ulaştırmıştı. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere hayırsever iş insanımıza ve emek veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz”

dediler.

 

‘PAYLAŞMA GELENEĞİ MEZİTLİ’NİN DOĞASINDA VAR’

Mezitli’de iyiliğin bulaşıcı olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,

“Büyük Mezitli ailesi elinden ne gelirse, gönlünden ne koparsa paylaşma geleneğine sahiptir. Hayırsever iş insanının desteği ilevatandaşlarımıza mutfağımızın temel ihtiyacı olan soğan dağıtıyoruz. Tabi çiftçimizi de korumamız lazım. Çiftçinin de ektiği ürünün hakkını alması lazım. Ama vatandaşında alabileceği noktada olması lazım. Değerli iş insanımız böylesi bir yardımda bulundu. Bize de sadece bizlere ulaştırılan bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak düştü. Hayırsever vatandaşımıza vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum”

diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.