lösev

Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu

Sağlık (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.02.2021 - 16:09, Güncelleme: 23.02.2021 - 16:09 2828+ kez okundu.
 

Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu

Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu

Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ilk dozunu yaptırdı. Bilim Kurulunun tavsiyesi üzerine Covid -19 aşı sırası gelen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Devlet Hastanesine giderek aşısını oldu.  Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çağlar Bozkurt ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Korona belasından kurtulmanın tek yolunun tedbirler ve aşıdan geçtiğini ifade eden Başkan Özgan, “Dünyayı etkisi altına alan bu beladan kurtulmak için Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine uyarak sıranız geldiğinde aşınızı vurulmanızı tavsiye ediyorum. Bu vesileyle büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu

Başkan Özgan Korona Virüs Aşısı Oldu

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Bilim Kurulunun tavsiyesi üzerine Covid -19 aşı sırası gelen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Devlet Hastanesine giderek aşısını oldu.

 Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çağlar Bozkurt ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Korona belasından kurtulmanın tek yolunun tedbirler ve aşıdan geçtiğini ifade eden Başkan Özgan, “Dünyayı etkisi altına alan bu beladan kurtulmak için Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine uyarak sıranız geldiğinde aşınızı vurulmanızı tavsiye ediyorum. Bu vesileyle büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.