lösev

İzinsiz kazı yapan şahıslar jandarma ekiplerince yakalandı

Genel 23.02.2021 - 16:16, Güncelleme: 23.02.2021 - 16:16 3045+ kez okundu.
 

İzinsiz kazı yapan şahıslar jandarma ekiplerince yakalandı

İzinsiz kazı yapan şahıslar jandarma ekiplerince yakalandı

Mersin’in Gülnar ilçesinde define aramak maksadıyla izinsiz kazı yaptıkları belirlenen 2 kişi ile evinde tarihi eser bulunan 1 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmada, Dayıcık Mahallesi yakınlarında dedektör ile define arayışı içerisinde oldukları belirlenen iki şüpheli suçüstü yakalandı. Arıkuyusu Mahallesinde ise bir kişinin evinde sakladığı tarihi eser niteliği taşıyan eserleri satmak amacıyla müşteri aradığının tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda, şüpheli şahıs yakalanırken, evinde yapılan aramada 9 adet eser ve bir dedektör ele geçirildi. Her 3 şüpheli de sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İzinsiz kazı yapan şahıslar jandarma ekiplerince yakalandı

Mersin’in Gülnar ilçesinde define aramak maksadıyla izinsiz kazı yaptıkları belirlenen 2 kişi ile evinde tarihi eser bulunan 1 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmada, Dayıcık Mahallesi yakınlarında dedektör ile define arayışı içerisinde oldukları belirlenen iki şüpheli suçüstü yakalandı. Arıkuyusu Mahallesinde ise bir kişinin evinde sakladığı tarihi eser niteliği taşıyan eserleri satmak amacıyla müşteri aradığının tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda, şüpheli şahıs yakalanırken, evinde yapılan aramada 9 adet eser ve bir dedektör ele geçirildi.

Her 3 şüpheli de sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.