lösev

CAN “TARSUS İDMANYURDU İÇİN ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 24.02.2021 - 09:45, Güncelleme: 24.02.2021 - 09:45 4273+ kez okundu.
 

CAN “TARSUS İDMANYURDU İÇİN ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”

CAN “TARSUS İDMANYURDU İÇİN ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”

CAN “TARSUS İDMANYURDU İÇİN  ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”   Tarsus İdmanyurdu hafta arası mesaide bu Çarşamba günü Kırşehirspor ile karşılaşacak. TİY  2. başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can , bugünkü maç ile ilgili yaptığı açıklamada “Kırşehir maçını kazanmak istiyoruz. Rakip Playf Off’a oynuyor,  zorlu bir maç olacak. Kovid olan oyuncularımız iyileşti, hazır olanlar kadroda yer alacak. 3 sakat oyuncumuz var. Buna rağmen maçı kazanacak güçteyiz. Bodrum yenilgisini Kırşehir’i yenerek telafi edeceğiz. Taraftarımız ile kalbimiz bir,  inşallah pandemiden sonra taraftarımız ile buluşacağız” dedi. TİY- Kırşehir maçı  bugün saat 13.00’de Tarsus Şehir stadında oynanacak.
CAN “TARSUS İDMANYURDU İÇİN ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”

CAN “ TARSUS İDMANYURDU İÇİN

 ZORLU BİR MAÇ, AMA KAZANACAĞIZ”

 

Tarsus İdmanyurdu hafta arası mesaide bu Çarşamba günü Kırşehirspor ile karşılaşacak.

TİY  2. başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can , bugünkü maç ile ilgili yaptığı açıklamada

“Kırşehir maçını kazanmak istiyoruz. Rakip Playf Off’a oynuyor,  zorlu bir maç olacak. Kovid olan oyuncularımız iyileşti, hazır olanlar kadroda yer alacak. 3 sakat oyuncumuz var. Buna rağmen maçı kazanacak güçteyiz. Bodrum yenilgisini Kırşehir’i yenerek telafi edeceğiz. Taraftarımız ile kalbimiz bir,  inşallah pandemiden sonra taraftarımız ile buluşacağız”

dedi.

TİY- Kırşehir maçı  bugün saat 13.00’de Tarsus Şehir stadında oynanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.