lösev

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI - 24 ŞUBAT 2021

Genel (BH) - BLOK HABER | 24.02.2021 - 12:15, Güncelleme: 24.02.2021 - 12:15 3415+ kez okundu.
 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI - 24 ŞUBAT 2021

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI - 24 ŞUBAT 2021

Astrolog Murat İpek'ten 24 Şubat Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…           Koç           “Tamam, buraya kadar! Artık angarya işler milletin arkasını toplamak buraya kadar.” diyebileceğiniz bir gün. Demeyin. Hele konu aile ise hiç demeyin. Yapın bitsin.           Boğa           Bugün arkadaşlarınızla iletişimde olmak isteyebilirsiniz, onlarla lak lak yapıp iki kahve içmek istemenizde doğal ama konuşurken bir anda kavga ederken bulmayın kendinizi.           İkizler           Sevgili İkizler bugün hırs yapıp özellikle para, pul mevzularında “hayır ille de kazanacağım işte” diyerek manasız şeylere kalkışmayın. İyi dinleyin ve doğru kararlar verin.           Yengeç           Canım yengeçler, sizleri başka severim ama bugün milletin işine karışmayın olur mu? Siz saf ve temiz duygularla olayın içine dalarsınız şimdi, kabak sizin başınıza patlar!           Aslan           Bugün kendinize dönük bir gün geçirmeniz olası o nedenle olabildiğince kendinizi geliştirmeye, bir şeyler öğrenmeye bakın. Bugün kendiniz için bir şeyler yapmanın tam zamanı.           Başak           Bugün biraz huzursuz bir gün geçirmeniz olası. Özellikle tek başınıza yapmanız gereken işler varsa doğru zaman. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişime dikkat edin. Huysuzluğun alemi yok.           Akrep           Ah, benim canım akreplerim. Canınız çok mu gezmek istiyor? Bakkala, markete gidip gelmenizde kesinlikle bir sakınca yok. Ama önceliği ortak kişilerle, birlikte yapılacak işlere verin.           Yay           Sevgili yaylar, bugün kendinizi hayata dair haksızlığa uğramış hissederek hırsınızı çevrenizden çıkarmanız söz konusu olabilir. Öncelikle çevrenizle değil kendinizle rakip olun.           Oğlak           Sevgili oğlaklar, sizden bugün korkulur. Aman içinizdeki olumsuz duyguları dışarı yansıtmayın. Gerginseniz kapatın kendinizi bir yere, bugün millete sevimsiz gelmeniz olası.           Kova           “Bugün çalışsam mı yoksa yapacaklarımı erteleyip kendimi telefonda baloncuk patlatmaya mı versem?” diye kararsız kalacağınız bir gün. İş de gizli, millete elleşmeden patlatın baloncukları.           Balık           Hayrola sevgili balıklar? Bugün kendinizi pek bir Romeo, Juliet havalarında hissediyorsunuz. Aman öyle abuk sabuk hareketlerde bulunmayın, sonunuz tiyatro oyunundaki gibi olmasın.  
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI - 24 ŞUBAT 2021

Astrolog Murat İpek'ten 24 Şubat Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

          Koç

          “Tamam, buraya kadar! Artık angarya işler milletin arkasını toplamak buraya kadar.” diyebileceğiniz bir gün. Demeyin. Hele konu aile ise hiç demeyin. Yapın bitsin.

          Boğa

          Bugün arkadaşlarınızla iletişimde olmak isteyebilirsiniz, onlarla lak lak yapıp iki kahve içmek istemenizde doğal ama konuşurken bir anda kavga ederken bulmayın kendinizi.

          İkizler

          Sevgili İkizler bugün hırs yapıp özellikle para, pul mevzularında “hayır ille de kazanacağım işte” diyerek manasız şeylere kalkışmayın. İyi dinleyin ve doğru kararlar verin.

          Yengeç

          Canım yengeçler, sizleri başka severim ama bugün milletin işine karışmayın olur mu? Siz saf ve temiz duygularla olayın içine dalarsınız şimdi, kabak sizin başınıza patlar!

          Aslan

          Bugün kendinize dönük bir gün geçirmeniz olası o nedenle olabildiğince kendinizi geliştirmeye, bir şeyler öğrenmeye bakın. Bugün kendiniz için bir şeyler yapmanın tam zamanı.

          Başak

          Bugün biraz huzursuz bir gün geçirmeniz olası. Özellikle tek başınıza yapmanız gereken işler varsa doğru zaman. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişime dikkat edin. Huysuzluğun alemi yok.

          Akrep

          Ah, benim canım akreplerim. Canınız çok mu gezmek istiyor? Bakkala, markete gidip gelmenizde kesinlikle bir sakınca yok. Ama önceliği ortak kişilerle, birlikte yapılacak işlere verin.

          Yay

          Sevgili yaylar, bugün kendinizi hayata dair haksızlığa uğramış hissederek hırsınızı çevrenizden çıkarmanız söz konusu olabilir. Öncelikle çevrenizle değil kendinizle rakip olun.

          Oğlak

          Sevgili oğlaklar, sizden bugün korkulur. Aman içinizdeki olumsuz duyguları dışarı yansıtmayın. Gerginseniz kapatın kendinizi bir yere, bugün millete sevimsiz gelmeniz olası.

          Kova

          “Bugün çalışsam mı yoksa yapacaklarımı erteleyip kendimi telefonda baloncuk patlatmaya mı versem?” diye kararsız kalacağınız bir gün. İş de gizli, millete elleşmeden patlatın baloncukları.

          Balık

          Hayrola sevgili balıklar? Bugün kendinizi pek bir Romeo, Juliet havalarında hissediyorsunuz. Aman öyle abuk sabuk hareketlerde bulunmayın, sonunuz tiyatro oyunundaki gibi olmasın.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.