lösev

BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAYOFFU GARANTİLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.03.2021 - 09:28, Güncelleme: 01.03.2021 - 09:28 4119+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAYOFFU GARANTİLEDİ

BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAYOFFU GARANTİLEDİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ 3-2 YENDİ BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, evinde konuk ettiği Antakya Belediyesi’ni 3-2 yenerek, ligin bitimine bir hafta kala Play-Off’u garantiledi. Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, ligin bitimine bir hafta kala Antakya Belediyesi’ni ağırladı. Antakya Belediyesi ile karşılaşmasından 3-2’lik skorla galip ayrılan Kadın Voleybol Takımı, Play-Off’u garantilemiş oldu. GSK Kadın Voleybol Takımı, ligin 17. haftasında evinde konuk ettiği Antakya ekibi ile oldukça çekişmeli bir maç sergiledi. Son haftaların en keyifli maçına sahne olan karşılaşmada ilk set uzatmalara gitti. Büyükşehir ekibi, 1. seti 29-27 geride kapatırken, 2. sette rakibinin etkili smaçları maçı 2-0’lık skora getirdi. 2. Seti 25-19 kazanan Antakya ekibi skorun verdiği rahatlıkla sevinirken, Büyükşehir ekibi 3. setteki başarısı ile seti 33-31 önde kapattı. 4. seti ise 25-20 kazanarak maçta 2-2’lik eşitliği sağlayan Büyükşehir GSK Kadın Voleybol Takımı, maç setini de 17-15 kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala Play-Off’u garantiledi.  
BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAYOFFU GARANTİLEDİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, ANTAKYA BELEDİYESİ’Nİ 3-2 YENDİ

BÜYÜKŞEHİR KADIN VOLEYBOL TAKIMI PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, evinde konuk ettiği Antakya Belediyesi’ni 3-2 yenerek, ligin bitimine bir hafta kala Play-Off’u garantiledi.

Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, ligin bitimine bir hafta kala Antakya Belediyesi’ni ağırladı. Antakya Belediyesi ile karşılaşmasından 3-2’lik skorla galip ayrılan Kadın Voleybol Takımı, Play-Off’u garantilemiş oldu.

GSK Kadın Voleybol Takımı, ligin 17. haftasında evinde konuk ettiği Antakya ekibi ile oldukça çekişmeli bir maç sergiledi. Son haftaların en keyifli maçına sahne olan karşılaşmada ilk set uzatmalara gitti. Büyükşehir ekibi, 1. seti 29-27 geride kapatırken, 2. sette rakibinin etkili smaçları maçı 2-0’lık skora getirdi. 2. Seti 25-19 kazanan Antakya ekibi skorun verdiği rahatlıkla sevinirken, Büyükşehir ekibi 3. setteki başarısı ile seti 33-31 önde kapattı.

4. seti ise 25-20 kazanarak maçta 2-2’lik eşitliği sağlayan Büyükşehir GSK Kadın Voleybol Takımı, maç setini de 17-15 kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala Play-Off’u garantiledi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.