lösev

TARSUS TA MART AYINDA 30 UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2021 - 09:18, Güncelleme: 03.03.2021 - 09:18 3786+ kez okundu.
 

TARSUS TA MART AYINDA 30 UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK

TARSUS TA MART AYINDA 30 UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK

TARSUS’TA  “MART AYINDA 30’UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK” Ocak ayından bu yana 30 açılışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Haluk Bozdoğan  Mart ayında 30’un üzerinde tesis açacaklarını bildirdi. Bozdoğan, “ Durmadan çalışan bir belediye; gecesini gündüzüne vermiş bir belediye var. Halkımızın sorunlarına derman olmak tek gayemizdir. Belediye olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunacağız” dedi.
TARSUS TA MART AYINDA 30 UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK

TARSUS’TA  “MART AYINDA 30’UN ÜZERİNDE TESİS AÇILACAK”

Ocak ayından bu yana 30 açılışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Haluk Bozdoğan  Mart ayında 30’un üzerinde tesis açacaklarını bildirdi. Bozdoğan,

“ Durmadan çalışan bir belediye; gecesini gündüzüne vermiş bir belediye var. Halkımızın sorunlarına derman olmak tek gayemizdir. Belediye olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunacağız”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.