lösev

Parkta Yatan Adama Vefa Destek Ekibi Sahip Çıktı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 04.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 04.03.2021 - 10:07 4151+ kez okundu.
 

Parkta Yatan Adama Vefa Destek Ekibi Sahip Çıktı

Parkta Yatan Adama Vefa Destek Ekibi Sahip Çıktı

Vatandaş otele yerleştirilerek diğer ihtiyaçları da karşılandı. Pandemi döneminde önemli rol oynayan vefa destek ekipleri vatandaşların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Koronavirüs salgınının olduğu bu günlerde soğuk gecede parkta bulunan vatandaşa da yine Vefa Destek Ekipleri yardım eli uzattı. Akdeniz ilçesi Turgutreis Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Romanlar parkındaki bankta uyuyan bir adamın olduğu bilgisine ulaşan Akdeniz Kaymakamlığı Vefa Destek ekibi hemen harekete geçti. Ekipler kısa sürede parka giderek vatandaşı bulunduğu yerden alıp otele yerleştirerek diğer ihtiyaçlarını da giderdi.  
Parkta Yatan Adama Vefa Destek Ekibi Sahip Çıktı

Vatandaş otele yerleştirilerek diğer ihtiyaçları da karşılandı.

Pandemi döneminde önemli rol oynayan vefa destek ekipleri vatandaşların hayatlarına dokunmaya devam ediyor.
Koronavirüs salgınının olduğu bu günlerde soğuk gecede parkta bulunan vatandaşa da yine Vefa Destek Ekipleri yardım eli uzattı.

Akdeniz ilçesi Turgutreis Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Romanlar parkındaki bankta uyuyan bir adamın olduğu bilgisine ulaşan Akdeniz Kaymakamlığı Vefa Destek ekibi hemen harekete geçti. Ekipler kısa sürede parka giderek vatandaşı bulunduğu yerden alıp otele yerleştirerek diğer ihtiyaçlarını da giderdi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.