lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN, 8 MART İÇİN DOLU DOLU PROGRAM

Yaşam 07.03.2021 - 16:11, Güncelleme: 07.03.2021 - 22:52 3641+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN, 8 MART İÇİN DOLU DOLU PROGRAM

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN, 8 MART İÇİN DOLU DOLU PROGRAM BÜYÜKŞEHİR, ÖZGECAN ASLAN MEYDANI’NDA 8 MART’I KUTLAYACAK Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak. Meydanda dinletiler, sergiler ve gösteriler gerçekleştirilecek, stantlar kurulacak. Sabah 09.00’da başlayacak program 20.15’e kadar sürecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bir kutlama programı yapılacak. Sabah 09.00’da başlayacak program 20.15’e kadar devam edecek. Büyükşehir, programın içerik ve saatlerini sosyal medya hesaplarında ayrıntılı bir şekilde paylaştı. Meydandaki sahnede performanslar sergilenecek Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bir sahne kurulacak. Sahnede dinletiler, danslar, fotoğraf gösterimi ve DJ performansı gerçekleşecek. 12.00’de başlayacak sahne performansları 20.15’te son bulacak. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin organize ettiği toplam 6 dinleti farklı zaman dilimlerinde dinleyicilere sunulacak. Programda, Mersin Üniversitesi Konservatuar sanatçıları da sahne alacak. Meydandaki diğer alanlarda da etkinlikler yapılacak Meydandaki farklı birçok alan etkinliklere ev sahipliği yapacak. Saat 09.00-20.00 arasında Kadın Sanatçılar Sergisi, hatıra köşesi fotoğraf çekimi ve üretici kadın stantları yer alacak. Saat 13.00-16.00 arasında çocuk etkinlikleri, 17.30-18.00 arasında Capoeira Gösterisi ve 11.00-20.00 arasında kadın spor etkinlikleri ile kadın spor takımları bulunacak. Etkinliklerin bir durağı daha var Özgecan Aslan Barış Meydanı’nın yanı sıra Kültür Park’taki Etkinlik ve Sanat Merkezi’nde 09.00-17.00 arası Kadınlar Günü Kırkyama Sergisi, 10.00-11.00 arasında ise ‘Kadın Emeği’ konulu söyleşi yapılacak. ‘Gezici Etkinlik Otobüsü’nün ise çok durağı var 8 Mart kapsamında yollara çıkan Gezici Etkinlik Otobüsü de 3, 4 ve 5 Mart’ta gittiği her yerde kadın sağlığından danışmanlığa kadar birçok etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikler, 9, 10, 11 ve 12 Mart tarihlerinde de devam edecek. Etkinlik Otobüsü ile çocuklar için de zumba ve mahremiyet eğitimleri veriliyor. Taşhan’da her gün kadınlar günü! Mut Taşhan Kadın Üretici Pazarı’nda ise 5 Mart’ta bir etkinlik yapıldı. 7 saat süren etkinlikte bando gösterisi, dans, canlı müzik, Taşhan Kadın Korosu Müzik Dinletisi, yerel sanatçı performansı ve çocukların şiir dinletisi yer aldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN, 8 MART İÇİN DOLU DOLU PROGRAM

BÜYÜKŞEHİR, ÖZGECAN ASLAN MEYDANI’NDA 8 MART’I KUTLAYACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacak. Meydanda dinletiler, sergiler ve gösteriler gerçekleştirilecek, stantlar kurulacak. Sabah 09.00’da başlayacak program 20.15’e kadar sürecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bir kutlama programı yapılacak. Sabah 09.00’da başlayacak program 20.15’e kadar devam edecek. Büyükşehir, programın içerik ve saatlerini sosyal medya hesaplarında ayrıntılı bir şekilde paylaştı.

Meydandaki sahnede performanslar sergilenecek

Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bir sahne kurulacak. Sahnede dinletiler, danslar, fotoğraf gösterimi ve DJ performansı gerçekleşecek. 12.00’de başlayacak sahne performansları 20.15’te son bulacak. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin organize ettiği toplam 6 dinleti farklı zaman dilimlerinde dinleyicilere sunulacak. Programda, Mersin Üniversitesi Konservatuar sanatçıları da sahne alacak.

Meydandaki diğer alanlarda da etkinlikler yapılacak

Meydandaki farklı birçok alan etkinliklere ev sahipliği yapacak. Saat 09.00-20.00 arasında Kadın Sanatçılar Sergisi, hatıra köşesi fotoğraf çekimi ve üretici kadın stantları yer alacak. Saat 13.00-16.00 arasında çocuk etkinlikleri, 17.30-18.00 arasında Capoeira Gösterisi ve 11.00-20.00 arasında kadın spor etkinlikleri ile kadın spor takımları bulunacak.

Etkinliklerin bir durağı daha var

Özgecan Aslan Barış Meydanı’nın yanı sıra Kültür Park’taki Etkinlik ve Sanat Merkezi’nde 09.00-17.00 arası Kadınlar Günü Kırkyama Sergisi, 10.00-11.00 arasında ise ‘Kadın Emeği’ konulu söyleşi yapılacak.

‘Gezici Etkinlik Otobüsü’nün ise çok durağı var

8 Mart kapsamında yollara çıkan Gezici Etkinlik Otobüsü de 3, 4 ve 5 Mart’ta gittiği her yerde kadın sağlığından danışmanlığa kadar birçok etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikler, 9, 10, 11 ve 12 Mart tarihlerinde de devam edecek. Etkinlik Otobüsü ile çocuklar için de zumba ve mahremiyet eğitimleri veriliyor.

Taşhan’da her gün kadınlar günü!

Mut Taşhan Kadın Üretici Pazarı’nda ise 5 Mart’ta bir etkinlik yapıldı. 7 saat süren etkinlikte bando gösterisi, dans, canlı müzik, Taşhan Kadın Korosu Müzik Dinletisi, yerel sanatçı performansı ve çocukların şiir dinletisi yer aldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.