lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 08.03.2021 - 09:29, Güncelleme: 08.03.2021 - 09:29 4010+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAL MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BÜYÜKŞEHİR’İN YOL YAPIM EKİPLERİ VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYOR Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi 6025 Sokak’ta sıcak asfalt serimi çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent merkezinden kırsal mahalle yollarına kadar yol asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir, gelen talepler doğrultusunda sorumluluk alanında bulunmayan bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş talep ediyor, Büyükşehir yerine getiriyor Ekipler, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi’nde 6025 Sokak’ta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Yazın tozdan, kışın çamurdan rahatsız olan mahalle sakinleri, esnaf ve mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçen ekipler, sıcak asfalt çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu. Yol yapım ekipleri, finişerli asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları yürüterek modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAL MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR’İN YOL YAPIM EKİPLERİ VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi 6025 Sokak’ta sıcak asfalt serimi çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent merkezinden kırsal mahalle yollarına kadar yol asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir, gelen talepler doğrultusunda sorumluluk alanında bulunmayan bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaş talep ediyor, Büyükşehir yerine getiriyor

Ekipler, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi’nde 6025 Sokak’ta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Yazın tozdan, kışın çamurdan rahatsız olan mahalle sakinleri, esnaf ve mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçen ekipler, sıcak asfalt çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Yol yapım ekipleri, finişerli asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları yürüterek modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.