lösev

Başkan Kılınç Kadınlar günü mesajı

Anamur (BH) - BLOK HABER | 08.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 08.03.2021 - 15:45 5247+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç Kadınlar günü mesajı

Başkan Kılınç Kadınlar günü mesajı

Başkan Kılınç: ‘’Annelikten eğitimciliğe, mühendislikten sanata her alanda aktif rol alan kadınlar geleceğimizi şekillendiriyor.’’ Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle işyerlerini ziyaret ederek çiçek dağıttı.        8 Mart Dünya Kadınlar günü programına belediye hizmet binası içerisinde görev yapan kadınlara çiçek dağıtarak başlayan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç beraberinde MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve görevli personellerle Bulvar Caddesi esnaflarınıve çilek tarlasında çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.        Kadınların yaşamımızın her alanında önemli görevler üstlendiğini belirten Başkan Kılınç, annelikten eğitimciliğe, mühendislikten sanata her alanda aktif rol alan kadınların, geleceğimizi şekillendirdiğini ifade etti.       Kadınların her alanda başarılı olduğunu belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Eline aldığı her işi, incelik, şefkat ve zarafetle sonuçlandıran ve güzelliklerin ortaya çıkmasını sağlayan kadınlarımızın, aktif yaşamın tamamında çok daha etkin roller alması gerektiğini düşünüyorum. Bir kadının merhameti ve çalışkanlığı ile üstesinden gelemeyeceği, güzelleştiremeyeceği bir iş yoktur. Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadına yönelik şiddetin son bulacağı, kadınlarımıza karşı kavga yerine sevgi ve hoşgörünün gösterileceği, şiddet yerine barış ve huzurun tercih edileceği bir dünya diliyorum.‘’ dedi.
Başkan Kılınç Kadınlar günü mesajı

Başkan Kılınç: ‘’Annelikten eğitimciliğe, mühendislikten sanata her alanda aktif rol alan kadınlar geleceğimizi şekillendiriyor.’’

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle işyerlerini ziyaret ederek çiçek dağıttı.

       8 Mart Dünya Kadınlar günü programına belediye hizmet binası içerisinde görev yapan kadınlara çiçek dağıtarak başlayan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç beraberinde MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve görevli personellerle Bulvar Caddesi esnaflarınıve çilek tarlasında çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.

       Kadınların yaşamımızın her alanında önemli görevler üstlendiğini belirten Başkan Kılınç, annelikten eğitimciliğe, mühendislikten sanata her alanda aktif rol alan kadınların, geleceğimizi şekillendirdiğini ifade etti.

      Kadınların her alanda başarılı olduğunu belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:

“Eline aldığı her işi, incelik, şefkat ve zarafetle sonuçlandıran ve güzelliklerin ortaya çıkmasını sağlayan kadınlarımızın, aktif yaşamın tamamında çok daha etkin roller alması gerektiğini düşünüyorum. Bir kadının merhameti ve çalışkanlığı ile üstesinden gelemeyeceği, güzelleştiremeyeceği bir iş yoktur. Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadına yönelik şiddetin son bulacağı, kadınlarımıza karşı kavga yerine sevgi ve hoşgörünün gösterileceği, şiddet yerine barış ve huzurun tercih edileceği bir dünya diliyorum.‘’

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.